Rendőrségi

2012.07.17. 16:12

Több milliót loptak el egy idős asszonytól - keresik a tettest (videóval frissítve)

Székesfehérvár - Lopás történt hétfő délután három óra körül Székesfehérváron, a Móri úti egyik házban élő 86 éves asszony sérelmére. A gyanútlan nénitől több millió forintot vittek el.

feol.hu

Amint azt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden közölte: egy ismeretlen férfi bement a kerten keresztül a lakásba  azzal, hogy az utóbbi időben sok rablás történt a környéken és a néni nézze meg, megvannak-e még az értékei. Az idős hölgy bement és leellenőrizte. A tettes kifigyelte, mit hol tart, majd kérte a nénit, hogy a többi szobát is ellenőrizze. Amíg az idős asszony ezt megtette, a férfi elemelte a rejtekhelyről a hölgy kétmillió forintját. A néni ezt csak később észlelte, amikor már a férfi eltávozott a Fecskepart irányába.

A tettes 160 cm magas, vékony testalkatú, vékony arcú, fehér bőrű férfi, bajsza és szakálla vörös színű.  Az elkövetéskor baseball sapkát és kockás halásznadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfiről vagy a bűncselekmény elkövetéséről bármilyen információval rendelkezik, az segítse a nyomozást, és tegyen bejelentést a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét.

 Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!