Rendőrségi

2012.07.16. 14:03

Gyilkosság Győrben: az áldozat volt munkatársát keresik a rendőrök

Az áldozat egykori munkatársa az a 41 éves férfi, akit a múlt szombati győri gyilkossággal kapcsolatban keres a rendőrség - értesült hétfőn rendőrségi forrásból az MTI.

MTI

Kocsis Tünde alezredes, a megyei főkapitányság szóvivője - nem kommentálva az információt - annyit közölt: a megölt nő "ismeretségi körébe tartozik" a Pandur Ottó néven keresett férfi, akinek a teljes nevét és a fényképét is közzétették a nap folyamán. A szóvivő korábbi tájékoztatása szerint továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, a férfit - aki korábban a fővárosban is lakott - "szeretnék meghallgatni az üggyel kapcsolatban". A megyei napilap internetes kiadása szerint a meggyilkolt nő barátja volt az erős testalkatúnak és hirtelen haragúnak mondott férfi, aki januárban költözött a fővárosból Győrbe. Az MTI vasárnap számolt be arról, hogy megöltek egy 42 éves nőt Győrben, az asszonyra Ady-városi panellakásában a saját fia talált rá szombaton. A helyszíni szemle idegenkezűségre utaló körülményeket talált, s a vasárnapi boncolás megerősítette, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!