Rendőrségi

2010.08.12. 09:35

Autós üldözés Budapesten: 130-cal menekült, mert ivott

Saját elmondása szerint ivott, ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére az a 35 éves autós, akit több kerületen át üldöztek a rendőrök, mire fel tudták tartóztatni csütörtök délelőtt Budapesten - tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől.

MTI

Tafferner Éva elmondta: a Sziget Fesztivál környezetében elsősorban a gépkocsitolvajok kiszűrésére úgynevezett áteresztő pontokat létesítettek, és egy ilyennél próbálta meg egy járőr megállítani a járművet. Ő azonban elhajtott és 120-130 kilométeres óránkénti sebességgel menekült az őt üldöző rendőrök elől. 

A szóvivő megerősítette az MTI értesülését, mely szerint az üldözés során két rendőrautó is megrongálódott a XV. kerületben a Széchenyi utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében. Az egyik járőrautó kisodródott és két parkoló civil járművet is megrongált, de senki nem sérült meg. 

A száguldozó járművet végül Zuglóban, a Mogyoródi úton sikerült feltartóztatni. A sofőrt és a kocsiban ülő három nőt előállították. 

A rendőrség megvizsgálja a sofőr és a kocsi okmányait is, így azt is, hogy valóban övé volt-e a jármű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!