Rendőrségi

2010.06.08. 08:45

Eltűnt lányokat kerestek, s találtak

Eltűnt egy egy 17 éves lány a mezőfalvi gyermekotthonból, az egyik fehérvári otthonban agresszív fiatalhoz kértek rendőri segítséget, másutt öngyilkossággal fenyegetőzött egy asszony.

feol.hu

Kora reggel a fehérvári rendőröknek a vasúton kellett intézkedniük egy 47 éves celldömölki nővel szemben. Az asszony ugyanis a Budapest – Szombathely között közlekedő vonaton a Tárnok – Martonvásár közötti útszakaszon szóváltásba keveredett a vezető jegyvizsgálóval, majd arcon is ütötte. A férfi ennek során könnyen sérült. A nőt a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint könnyű testi sértés elkövetése miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás.      

Megkerült egy eltűnés miatt körözött fiatalkorú lány. A sárbogárdi gyermekotthon lakójának eltűnését pár napja jelezte az intézmény a rendőrségnek. A 15 éves lány – aki korábban is többször szökött már el - tegnap visszament az otthonba, ahonnan a vezető bekísérte a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra. Ott a lányt meghallgatták, majd körözését visszavonták. 

Késő délután a járőrök az egyik enyingi sörözőben intézkedtek egy 42 éves asszonnyal szemben. Az enyingi nő ittassága miatt rosszul lett a talponállóban. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórházba.

Este érkezett bejelentés a mezőfalvi gyermekotthonból, hogy június 05-én eltűnt az egyik lakójuk.

A 17 éves Bíró Cintia Nikolett szombaton engedély nélkül távozott el az intézményből, és azóta nem adott hírt magáról. A lányt – aki korábban is már többször megszökött az otthonból – keresik a rendőrök.  

Késő este az egyik fehérvári otthon vezetője kért rendőri segítséget az egyik lakójuk viselkedése miatt. A 13 éves lánnyal ugyanis nem bírtak a nevelők, az épületben tört-zúzott, és agresszív volt. A járőrök a helyszínre siettek, majd a lányhoz mentőt hívtak, akik beutalták a Heim Pál Gyermekkórház Pszichiátriai Osztályára további ellátás végett.

Éjfél előtt fél órával a járőrök Bicske, Szent István utcában vontak ellenőrzés alá egy nőt. Az asszony adatainak nyilvántartóban történő leellenőrzését követően kiderült, a Bicskei Szociális Otthonból tűnt el engedély nélkül. A gondozottat visszaszállították az intézménybe  a rendőrök. 

Éjfél után mintegy 50 perccel érkezett a rendőrségre a bejelentés a mentőktől, hogy egy fehérvári nő telefonon keresztül öngyilkossággal fenyegetőzik. A járőrök azonnal a nő lakcímére mentek, ahol igazoltatták. Tekintettel arra, hogy a 33 éves asszony még a rendőri intézkedés során sem volt hajlandó lemondani öngyilkossági szándékáról, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórház pszichiátriájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!