Rendőrségi

2009.04.23. 02:29

Nézelődni nem tilos

Székesfehérvár - A gyanúsan lassan haladó autósok nem gyanúsíthatók, elvégre szemügyre vehetik a helyi építészet sajátosságait is.

Zsohár Melinda

A minap egy körözött személyt fogtak el a székesfehérvári rend őrei, akik gépjármű-ellenőrzés miatt állítottak meg egy Fordot a megyeszékhelyen, az Új Csóri út és a Palotai út kereszteződésében. A 36 éves mezőszentgyörgyi sofőrről kiderült, hogy a Pest Megyei Bíróság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, amíg a Budai Központi Kerületi Bíróság büntetés-végrehajtó csoportja garázdaság miatt körözi. Végül nemcsak a sofőrt, hanem két utastársát is előállították a kapitányságra, mert nekik viszont hitelt érdemlő igazolásaik hiányoztak kilétükről. A tisztázó elbeszélgetés nyomán kiviláglott, hogy a szóban forgó férfiak az aggódó tulajdonosok érdeklődésének homlokterébe kerültek korábban Szabadbattyán-Emmaróza hétvégi házas övezeteiben. A kis csapat feltűnően lassan autózott, s érdeklődve szemlélte a házakat a bejelentések szerint. A rendőri elszámoltatás után a szemlélődőket szabadon engedték, a körözött személyt bent marasztalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!