Reklám

2011.10.31. 05:18

Hello holnap! Adományvonal pályázati kiírás 2012 (x)

A hello holnap! Adományvonal 2012-es évre is pályázatot hirdet civil szervezetek számára. Az egyedülálló adományszerzési lehetőségre november 9-ig lehet beküldeni a pályázatokat. Olyan programokat várnak, amelyek fókuszában a fenntarthatóság témakörébe tartozó témák állnak, különös tekintettel az önkéntességre, az esélyegyenlőségre, a klíma- és környezetvédelemre.

feol.hu

A Telekom által kilenc éve működő 1788-as hívószám már szinte fogalommá vált az országban: a kezdeményezés elérhetővé és valóságossá teszi minden magyar állampolgár számára, hogy hozzájáruljon fontos, társadalmi szintű problémák megoldásához. Ebben természetesen kulcsszerepet játszanak azok a non-profit szervezetek, amelyek részt vesznek az Adományvonal programban.
2012 lesz az utolsó olyan év, amikor a hello holnap! Adományvonal a 1788-as hívószámon működhet.

2012-ben tehát még lesz lehetőségük a közhasznú szervezeteknek arra, hogy a 1788-as számon való adománygyűjtéssel kerüljenek közelebb nemes céljaik megvalósításához, a Telekom és az emberek támogatásával. A hazai vezető infokommunikációs szolgáltató a hívószámon túl televízióban bemutatásra kerülő társadalmi célú reklám, valamint online hirdetés elkészítésével és médiavásárlással is hozzájárul, hogy minél több segíteni akaró emberhez jusson el a támogatottak üzenete.

A 2012-es évre szóló pályázatokat november 9-ig lehet elküldeni a [email protected] címre.
A pályázással és a pályázati kiírással kapcsolatban további információ a www.helloholnap.hu weboldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!