Reklám

2010.12.03. 10:15

Extrák járnak az iPhone mellé a Vodafone-nál (x)

A vásárlást kellemesebbé téve ünnepelte ügyfeleivel együtt a Vodafone az iPhone 4 forgalmazásának elindulását. A Westendben a hóesés ellenére vasárnap este 9-ig hosszú sorokban várakoztak a jövendőbeli iPhone-tulajdonosok a készülékekre, de unatkozniuk nem kellett, hiszen nemcsak etették-itatták, hanem szórakoztatták is őket.

feol.hu

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében 21 órakor megkötötték az előszerződéseket, ezután a sorban állók a férfi vízilabda válogatott tagjaival és Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal, a Vodafone alkalmazottaival és az újságírókkal együtt átvonultak a fogadásra a Hilton Westend Hotelbe.
 
Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója és Kemény Dénes szövetségi kapitány együtt indította útjára a Vodafone magyarországi iPhone értékesítését. - Már az első generációs iPhone készülék megjelenését is hatalmas várakozás előzte meg, az újabb típusok piacra kerülésekor ez további rekordokat döntött. Örömünkre szolgál, hogy a Vodafone mintegy 2,6 millió magyarországi ügyfelének is lehetősége lesz az iPhone-t megvásárolni - emelte ki az elnök-vezérigazgató.
 
A Vodafone versenytársainál többet kíván nyújtani ügyfeleinek, ezért számos olyan iPhone-alkalmazást készített, amelyek kizárólag a számukra lesznek elérhetők.  Ezek közé tartozik egy utazási biztosítások kötését lehetővé tevő, egy a Vodafone Kedd előnyeit kihasználó, egy mobilparkolást segítő, és egy szórakozóhelyekre specializálódott kiterjesztett valóság alkalmazás is.


Lakatos Péter, a Vodafone stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese egy alkalmazást külön is kiemelt: „Ügyfeleink ingyen használhatják az iGO Vodafone-osok számára testreszabott navigációs szolgáltatását, amely a hagyományos funkciókon túl az összes Vodafone-márkabolt elérhetőségét is tartalmazza. A társaság figyel az iPhone 4 tulajdonosokra, ezért később még számos különleges alkalmazást teszünk elérhetővé.”

 - Stratégiánk alapvető eleme, hogy miénk legyen az ország legjobb okostelefon-választéka. Ezt mutatja az is, hogy ügyfeleink az 1 Ft-os belépő szinttől egészen az olyan prémium készülékekig megtalálhatják a kedvükre valót, mint amilyen az iPhone 4 - tette hozzá Richard Sherwood, a lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. Az iPhone 4 és az iPhone 3GS már a 16 vidéki és 7 fővárosi Vodafone-márkaboltban kapható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!