Reklám

2010.10.26. 13:51

A Vodafone-é a legjobb mobilkommunikációs ügyfélszolgálat (x)

A "Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010" versenyben 19 neves társaság vett részt a banki, biztosítási, telekommunikációs, kereskedelmi és közszolgáltatói piacról.

feol.hu

A nagyvállalati személyes ügyfélszolgálatok kategóriájában második, míg a call centerek esetében harmadik helyett szerzett a Vodafone Magyarország a hazánk leginkább ügyfélbarát ügyfélszolgálatait vizsgáló versenyben. A résztvevő cégeknél több hónapon át próbavásárlások sorozata zajlott, valamint több mint hatezer ügyfelet kérdeztek meg, ami közel százezer kérdést jelentett az értékelési folyamat során. A telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában az átlageredmény 86 %, míg a személyes megkérdezésnél 87 % volt.

- Meggyőződésem, hogy egy olyan versengő iparágban, mint amilyen a mobilkommunikáció, csak akkor lehetünk sikeresek, ha gondolkodásunk középpontjába ügyfeleinket helyezzük és tevékenységünk minden területén szakmai kiválóságra törekszünk. Legyen ez az általunk nyújtott szolgáltatások köre, az ügyfeleink igényeihez igazított okostelefon-portfóliónk, a kiváló minőségű mobiladat hálózatunk, a telefonos ügyfélszolgálatunk, vagy éppen az üzlethálózatunk. Ehhez elengedhetetlen, hogy vállalatunk valamennyi dolgozója egyben annak elkötelezett képviselőjévé is váljon. Sem az emberi erőforrások képzésében, sem a technológiai fejlesztésekben nem állhatunk meg, ha a legkiválóbbak akarunk maradni. Ezért kezdtük meg annak a beszédfelismerő rendszernek a kifejlesztését, amelynek révén a XXI. századi intelligens ügyfélszolgálat úttörői kívánunk lenni Magyarországon - mondta Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese.

- Nagy megtiszteltetés és öröm a számunkra a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010 versenyben elért kiemelkedő helyezésünk, amely megerősíti bennünk, hogy jó úton járunk. Célunk, hogy ebben a szellemben haladjunk tovább, nem csak megőrizve, hanem tovább is erősítve az idei eredményt - tette hozzá Podhorányi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!