Reklám

2016.12.19. 13:33

Bejgli nélkül nincs karácsony! (x)

"Hú, meggyes-marcipános? Kell!" - írják a bejgliimádók Damniczki Balázs közösségi oldalára. A fehérvári cukrászmester és csapata december 20-ig folyamatosan veszi fel a rendelést a karácsonyi ünnepkör hagyományos süteményére.

A magyar termelőktől származó, csakis minőségi alapanyagokra a Damniczki-cukrászat mindig is ügyelt a termékeiknél, így a bejglikben helyi, vagy alföldi kistermelőktől, a termést szeretettel begyűjtő idős bácsiktól származó dió és gesztenye van, margarint pedig nem használnak.

A vajjal, jóféle liszttel, a közelben termett meggyel és saját készítésű marcipánnal összeállított finomságból cégeknek akár 100-150 darabot is legyártanak, de a kisfogyasztók asztalára is biztosan kerül a bejgliből, ha időben rendelnek a diós, mákos, aszalt szilvás diós és mákos, meggyes-marcipános, gesztenyés, vagy almás-diós-fahéjas változatból. Utóbbi Damniczki Balázsnak is nagy kedvence, a családban az ünnepi asztal elmaradhatatlan része.

Megrendelni az Új Csóri úti cukrászüzemben és boltban személyesen, vagy telefonon lehet, a 22/340-283-as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!