Megízesített avokádó

2019.05.26. 09:00

A „natúr” pirítóst megszínező krém

Az avokádót azért jó a konyhában felhasználni, mert sokféleképpen ízesíthetjük, és ez az alapanyag egy egyszerű pirítóst is könnyen feldob.

Szanyi-Nagy Judit

Az avokádókrémet érdemes ízesíteni!

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A vásárolt gyümölcsöt hosszában elfelezzük, kivesszük a magját, majd a zöld húst egy tálba kanalazzuk.

Ezt villával darabosra törjük, majd finomra vágott lila hagymát, valamint apróra vágott korianderlevelet rakunk bele.

A végén egy fél lime levét adjuk az elegyhez, összekeverjük, és kész is.

Az avokádókrémet érdemes ízesíteni!
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!