Megízesített avokádó
2019.05.26. 09:00
A „natúr” pirítóst megszínező krém
Az avokádót azért jó a konyhában felhasználni, mert sokféleképpen ízesíthetjük, és ez az alapanyag egy egyszerű pirítóst is könnyen feldob.
Szanyi-Nagy Judit
Az avokádókrémet érdemes ízesíteni!
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap
A vásárolt gyümölcsöt hosszában elfelezzük, kivesszük a magját, majd a zöld húst egy tálba kanalazzuk.
Ezt villával darabosra törjük, majd finomra vágott lila hagymát, valamint apróra vágott korianderlevelet rakunk bele.
A végén egy fél lime levét adjuk az elegyhez, összekeverjük, és kész is.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre