Csokoládé-kókusz sorbet

2022.07.07. 15:00

Polgárdi fagyi is továbbjutott az Év fagylaltja országos döntőjébe

Az Év fagylaltja versenyen a mentes fagyikat fogyasztók sem maradnak ki a jóból: a regionális döntőben nyolc íz versenyzett.

Feol.hu

Forrás: Fehér Gábor /FMH

Az alábbi mentes fagylaltok versenyeztek a Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyét magába foglaló régióban: Csokoládé kókusz sorbet - Reif Ferenc (Dock Cukrászda, Polgárdi), Málnás mogyorós csoki - Sztaracsek Ádám (Jánoska Cukrászda, Komárom), Vadmeggy kávéval - Pálfi Attila (Florida Fagyizó, Balatonmáriafürdő), Tök jó - Böröczky-Asztalos Ágnes (Margaréta Fagyizó, Balatonszemes), Nyári illúzió - Vadócz Jenő (Promenád Kávéház, Balatongyörök), Szilvás fekete tea - Wilheim Dávid (Pingvin Fagylaltozó és Cukrászda, Balatonmáriafürdő), Mangós ananász salsa - Marsa Éva Heléna (Vanília & Gelarto, Nagykőrös) és Passió, málna öntettel fűszerezve - Kiss Zoltán (Családi Kiss Cukrászda, Lajosmizse).

A felsoroltak közül két íz jutott tovább az országos döntőbe: a Málnás mogyorós csoki Komáromból (Sztaracsek Ádám), és a polgárdi Dock Cukrászda mestere, Reif Ferenc által készített Csokoládé-kókusz sorbet képviselik a régiót.

A zsűrizésről és a normál kategóriában versenyző fagyikról az alábbi cikkben olvashatnak:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!