Verseny

2018.06.30. 08:00

Wellnesspihenést nyertek receptjükkel olvasóink

Közel ötszáz, válogatottnál válogatottabb recepttel tisztelték meg lapunkat előfizetőink a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól címmel ősszel megjelenő szakácskönyvünk felhívására

Kónya Marianna koordinátor és Prohászka Béla sorsolt

Fotó: I. Gy.

Nem volt könnyű dolga Prohászka Béla olimpiai aranyérmes mesterszakácsnak, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének, hogy ezek közül kiválassza azt a százötvenet, amelyeket kollégáival lefőznek, lefotóznak, s bekerül a kötetbe. – Rendkívül változatosak a beküldött receptek, s ami számomra külön örömet jelent, hogy az egyes tájegységekre jellemző ételeket is nagy számban ajánlottak az olvasók. Hálásak vagyunk azért, hogy sokan megosztották velünk családjuk féltve őrzött receptjeit.

Mindez garanciát jelent arra, hogy igazán változatos, de egyúttal rendkívül praktikus könyvet készítsünk.

Kónya Marianna koordinátor és Prohászka Béla sorsolt

Az ételek lefőzése előtt azonban volt még egy nagyon fontos feladata Prohászka Bélának: pénteken délelőtt kisorsoltuk a beküldők közül azt a két szerencsés olvasót, akik két főre, két éjszakára szóló wellnesspihenést nyertek egy zalakarosi négycsillagos hotelbe. Fortuna ezúttal Morva Lászlónénak (Kétsoprony) és Ruzics Zsolt Péternének (Zalaegerszeg) kedvezett. A nyertesekkel munkatársaink a napokban felveszik a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!