Ráckeresztúr

2017.04.17. 19:10

Jó példát mutattak a kicsiknek a jubiláló intézmény programján

Ráckeresztúr - Ez a nevelési év az ünnep jegyében telik a Mosoly Óvodában, ugyanis az intézmény 35 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuját a gyerekek előtt. Ez alkalomból minden jeles napra vendégeket is hívnak.

Gajdó Ágnes

József Attila születésnapján a hagyományokhoz hűen versmondó délelőttöt rendeztek, amelyen a helyi általános iskola képviselői is részt vettek. Az ötödikes Kristóf Ágnes hajdan a Méhecske csoportba járt, most Kányádi Sándor Krumplis mese című humoros költeményével lepte meg a közönséget. Nem lehet elég korán megszerettetni a költészetet a gyerekekkel, ezért is nagy öröm, hogy a vállalkozó kedvű, öt-hat éves lurkók lelkesen álltak ki társaik és a velük foglalkozó felnőttek elé. A nagyobbak már a több szakaszból álló alkotásoktól sem riadtak vissza.

Gyerekek gyerekek előtt Fotó: Gajdó Ágnes

Tamkó Sirató Károly Tengereckije mellett elhangzott Bartos Erika Királylánya, s Szalai Borbálától a Csacsi, de kiskutyáról, hernyóról, cinegéről és cipőjéről, tavaszi felhőkről, sőt Attila királyról is regéltek a gyerekek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!