Púder Nélkül

2015.02.13. 09:33

Kreatív ajándékötletek Valentin-napra

Közeledik a Valentin-nap! Még nem tudod, mivel lepd meg a párod? Íme néhány ötlet! Egyszerű, olcsó és csak Rólatok szól!

Nánási Regina

Közeledik a Valentin-nap! Egy újabb ünnep, ami az ajándékozásról szól. De nem feltétlenül kell drága meglepetéseket vásárolnotok egymásnak. A szívecskés gyertyatartók és képkeretek is gagyik. Tedd egyedivé és felejthetetlenné a Valentin-napot!

1. Készíts képmontázst!

A piros, giccses szívekkel feldíszített képkeretet felejtsd el! Vegyél egy szimpla képkeretet! Bármelyik bevásárlóközpontban találsz nagyobb méretűeket is. Válogasd ki a rólatok készült legjobb fotókat! Innentől kezdve pedig már csak kreativitás kérdése, hogyan vágod, illeszted egymás mellé a közös emlékeket a képkeretbe. Ez tényleg csak Rólatok szól!

2. Készíts egyedi csokoládét!

Nem kell hozzá más, mint 50 dkg tejpor, 35 dkg porcukor, 20 dkg vaj, 10 dkg jó minőségű kakaó, és 1 dl víz. Felforraljuk a vizet, folyamatos kevergetés mellett feloldjuk benne a cukrot és a vajat. Szintén folyamatos kavargatás mellett adjuk hozzá a tejport. A kakaó csak a legvégén kerül bele, addig főzzük, míg sűrű nem lesz. A csokimasszát formába öntjük. Díszítsd párod kedvenceivel: jöhet a mazsola, szárított gyümölcsök, pisztácia, mandula, mogyoró, mi szem-szájnak ingere! Kirakhatod a neveteket, vagy szívecskét is formázhatsz belőlük. Majd 10-15 percre előmelegített sütőbe tesszük. Édes élvezet!

3. Szerelem-lakat

Ma már szinte minden városban van helye a szerelmesek lakatjának. Valentin-nap éppen az a nap, amikor Nektek is lehet egy, mely jelképezi a szerelmeteket. Egy lakatot pár száz forintért is vehetsz bármelyik bevásárlóközpontban. Igazán egyedivé teheted, ha belegravíroztatod a neveiteket. Aztán irány a lakatgyűjtő-hely, és együtt zárjátok le, a kulcsot pedig jól rejtsétek el! Ha nincs még ilyen hely a városotokban, látogassatok el ismerkedésetek helyszínére, és ott tegyétek fel valahová a Ti szerelem-lakatotokat!

4. Főzz egy finom vacsorát!

A férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út! És hidd el, ez teljesen igaz! Irány a konyha, és főzd meg Szerelmed kedvenc ételét! Biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja az igyekezetedet, és még esztek is egy jót. Terítsd meg az asztalt kicsit ünnepélyesebben: használj piros színű kiegészítőket, egy szívecske alakú gyertyatartó itt még elfér!

5. Valentin-nap 18 éven felülieknek!

Valentin-napon minden a romantikáról szól! Vegyél egy kellemes illatú masszázsolajat és búj valami kényelmes, szexi fehérneműben! Ha így várod a párod haza, biztos hamar elfelejtkezik a munkáról és csak Rád figyel majd! Öltöztesd le, és kényeztesd el kicsit, lazuljon el. A masszázsolajjal kenjétek be egymást. Ha pedig már a hangulat a tetőfokára hág, essetek egymásnak!

Kellemes Valentin-napot kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!