Púder Nélkül

2015.08.12. 11:06

Jól állna a rövid haj?

A címben szereplő kérdést sok nő felteszi magának idővel. A szakembertől most megtudhatjuk, hogy lehet a mondat végére kérdőjel helyett, pontot tenni.

Sebestyén Lilla

Az átváltozás majd minden nő fantáziáját izgatja, sőt, idővel igényünk is van rá. Ennek legegyszerűbb módja, ha frizuránkon változtatunk és mivel a szuper gyors hajnövesztő szereket még nem találták fel, hajlamosak vagyunk hirtelen ötlettől vezérelve az olló után nyúlni.

Utóbbi elsülhet természetesen jól és rosszul is. A szakember, Szelle Éva, most elárulja, milyen szempontok alapján döntsünk, ha drasztikus vágásra adjuk a fejünket:

- Tudni kell, hogy a legtöbb, egy szempont alapján mérlegelő szabály fals eredményt ad. Ugyanúgy lehet rövid haja egy kerekarcú nőnek, mint egy vastag nyakkal rendelkezőnek, a magasság sem mindig jó iránymutató, az összeképet kell nézni! - magyarázza a fodrász, aki hozzáteszi, a legegyszerűbb, ha összefogjuk hátul copfban a hajunkat és belenézünk a tükörbe. Ha összefogva jól mutatunk, a rövid hajjal sem lesz problémánk.



Szelle Éva szerint a rövid haj is lehet nőies és dögös, sőt

Fotó: Koppán Viktor

A szakember azt is hozzáteszi: fontos, ha bizonytalanok vagyunk először válasszunk egy köztes megoldást, úgy nem lesz túl szokatlan az új frizura.

Azonban, ha már elszántuk magunkat, vegyük egy kicsit jobban górcső alá a hajszálainkat. A dús, vastag szálú hajból szinte mindent ki lehet hozni, azonban ha valakinek vékony szálú, könnyen összeomló haja van, annak nem mindegy milyen fazont választ!

Azt tudni kell, hogy a rövid haj abba a kategóriába tartozik, amivel foglalkozni kell: rendszeresen vágatni, reggel beszárítani, hiszen az ember akaratlanul is elfekszi vélekedik Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!