Púder Nélkül

2012.01.17. 10:12

Fotók: Merész ruhákban a Golden Globe szexi dívái 2012-ben

A Golden Globe nemcsak a díjazottakról szól. Fontos szerepet kapnak a hölgyek által viselt ruhák is. Idén igencsak merész, sokat megmutató darabokat választottak a sztárok.

feol.hu

Egy olyan rangos eseményen, mint a Golden Globe, biztos, hogy reflektorfénybe kerülnek a sztárok által viselt ruhaköltemények. Ezt pontosan tudják a hírességek is, így több hetes, vagy hónapos munka eredménye az a ruha, amit e jeles napon felvesznek. Idén a sztárok nem szégyenlősködtek: megmutatták, amilyük van. Nagyon kihívó lett némelyik ruhadarabka.

Salma Hayek színésznő egy nagyon elegáns, fekete szoknyás ruhát választott, de a teteje mintha szűk lett volna rá. Túlságosan nagy hangsúlyt kaptak a mellei, úgy nézett ki, mint egy bögyös Barbie. Az ember nézi, és attól fél, mikor reped szét rajta a ruha.

Hasonlóan kényelmetlen lehetett Wendi McLendon-Covey smaragdzöld ruhája, csak ebben az esetben túl lazára sikerült a varrás. Olyan, mintha elszabták volna. A színésznő keblei túl nagy hangsúlyt kaptak. Nem lett túl előnyös ez a ruha a számára.

A legmerészebb ruhát - ha ezt a darabkát lehet annak nevezni - Erin Wasson modell választotta. Úgy nézett ki, mintha a nagy sietségben elszakította volna a ruháját. A nagyon vékony sztár testét néhány anyagfoszlány takarta itt-ott. Aprócska melleit csak egy vékony csíkban takarta a fekete csipke, alul pedig szinte csak egy fekete bugyit viselt. A merész enyhe kifejezés erre a megjelenésre. Golden Globe díjkiosztóra egyáltalán nem való!

Evan Rachel Wood színésznő is a mély dekoltázst részesítette előnyben. Hófehér bőre és formátlan mellei nem mutattak jól a zöld, pikkelyszerű ruhában.

Charlize Theron nemcsak a mellrésznél vágatta fel ruháját, a lábai is kivillantak a szétnyíló anyag alól. Olyan, mintha kevés lett volna az anyag, és egy nagy masnival próbálták volna összeilleszteni a ruhát, de a mellrésznél és a lábaknál nem nagyon ért össze.

Lea Michele estélyijét a műkorcsolyázó hölgyek ruhái ihlették. A felső részén kacskaringozó motívumok sejtelmesen takarták el a színésznő kebleinek legintimebb részeit. Ez a ruha sem a visszafogottságáról lett híres.

A galéria megtekintéséért kattintson a képre!

A legkonzervatívabb ruha díját Michelle Williams színésznőnek ítéltük. Annyira zárt és hosszú, hogy egy zárdában is megállná a helyét. A rövid hajába tűzött fekete hajráf felteszi az i-re a pontot. A ruha anyagáról és a kerek nyakról már nem is beszélve. Hát a színésznő nem a szexiségre törekedett, és bevallotta, ebben a ruhában legalább nem fázott.

A legszebb ruhát Angelina Jolie viselte - szerintünk. A legtöbbször fekete estélyit viselő színésznő ezúttal egy fehér rövid ruhát választott. A piros gallér nagyon jól ment a piros ajkaihoz. Bár díjat nem vitt haza Pitt-né, a legjobban öltözött sztár díját mi neki adnánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!