Púder Nélkül

2012.01.20. 19:58

A szerelmet és a boldogságot keressük 2012-ben is (videó)

Kuraliné S. Ildikót, veszprémi Feng Shui szakértőt és lakberendezőt kérdeztük arról, hogy tehetjük boldogabbá és szerencsésebbé az életünket a Feng Shui segítségével.

Nánási Regina

2012-ben egyre többen fordulnak segítségért a Feng Shui tudományához. Az emberek nyitottabbak és spirituálisabbak, mint valaha.

Ha szerelmi életünket szeretnénk felvirágoztatni, vagy egy kis szerencsére vágyunk, meríthetünk ötletet a kínaiaktól. Egészen apró trükkökkel is boldogabbá tehetjük az életünket. Persze ehhez az is szükséges, hogy higgyünk ebben!

Szerelem, boldogság

A Feng Shui vallja, hogy vannak szimbólumok, szobrok, jelképek, melyek hatással vannak az életünkre. Ha például a nagy szerelmet keressük, sokat segíthet, ha beszerzünk egy lovat ábrázoló szobrot vagy képet, melyet a lakás déli részében kell elhelyezni. A ló meghozza az udvarlót!

Ha párkapcsolatban élünk, akkor a párban álló állatokat ábrázoló szimbólumok hozhatnak boldogságot és harmóniát. Ilyen például a két delfin. Ha szenvedélyességet és aktivitást szeretnénk becsempészni a párkapcsolatunkba, ajánlatos a halat ábrázoló jelképek alkalmazása. Míg a pillangó a boldog házasságot szimbolizálja, a mandarin kacsapár pedig a házastársi hűséget erősíti. Ha egy pár gyermeket szeretne, fordulhat a Sárkány és Főnix szimbólumokhoz.

Videó:


2012-ben nagy szükségünk lesz a szerencsére. Ha az ötös lottó főnyereményét nem is kaphatjuk meg, azért az apróbb segítség is jól jön.

A kínai buddhizmus szerint nyolc szerencsés jel van, melyek jó, ha megtalálhatóak a lakásban. A kettős hal szimbóluma távol tartja a gonoszt, főleg a bejárati ajtó közelében helyezzük el, vagy hordhatjuk amulettként. A lótusz mindenféle szerencsét hoz a lakók számára, az élet és a tökéletesség szimbóluma. A harmadik szimbólum a kagylókürt, melynek a nappaliban van a legjobb helye. Ernyő minden háztartásban jó ha van, nemcsak az eső ellen véd, ha a bejárati ajtónál tartjuk, a rablók ellen is. A Tan Kereke egy nyolcküllőjű kerék, melyről elhelyezhetünk egy festményt a lakásban, így védelmet ad a lakók számára. A misztikus csomó a soha véget nem érő szerencsét jelképezi, sokszor bútorra vésik. A bejárat elé helyezett kaspók vonzzák a Csit, így jelenlétükkel jó energiával töltik meg otthonunkat. A széthajtott legyező szintén a védelem szimbóluma.

A legtöbbször használt szerencsehozó szimbólumok a felálló ormányú elefántok és a vidám kis Buddha-szobrok. Az elefánt a karrierünk megerősítését és a munkahelyi pozíciónk stabilizálást is elősegíti. Az aprópénz pedig a vagyonunk gyarapodását szolgálja.

 

Videó:


Ha egy kis spirituális segítségre van szükségünk, forduljunk a kínai tudományhoz. És higgyünk benne, hogy működik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!