Púder Nélkül

2017.05.17. 15:12

Minden, amit tudni akartál a lézeres tetoválás eltávolításról (x)

A székesfehérvári Aesthetica Orvosi Központ a lézerkezelések specialistájaként legújabb szolgáltatásai között tetoválás eltávolítást kínál páciensei számára. Az eljáráshoz szükséges csúcsminőségű berendezést az amerikai Lumenis cég biztosítja, melynek Q-kapcsolt kezelőfejével eredményesen és biztonságosan távolíthatóak el a fekete és kék pigmentanyagot tartalmazó tetoválások.

A Lumenis M22 technológiája lehetővé teszi a legtöbb bőrtípus, és, a szemkörnyék kivételével bármely testrész kezelését.

A kíméletes eljárást az egyedülálló lézerhomogenizáló biztosítja, a célzott energia leadással a festékanyagok roncsolása a szövetek károsodása nélkül megy végbe. A kezeléssorozat legalább 6 alkalomból áll, a halványodás mértékétől és a tetoválás minőségétől függően szükség lehet további kezelésekre.

A kezelést megelőzi egy ingyenes, személyre szabott konzultáció, melynek során a páciens részletes tájékoztatást kap az eljárásról, melyet szakképzett és tapasztalt kezelőnővérek végeznek. Amennyiben az esztétikai tanácsadó úgy állapítja meg, hogy a kezelésnek nincs kizáró oka, már a konzultációt követően megtörténik az időpontfoglalás.

Székesfehérvár központjában, frekventált helyszínen, a Várkörút 54. szám alatt található Aesthetica rugalmas időpont egyeztetést, hosszú nyitva tartást, sorban állás és várakozás nélküli ellátást garantál páciensei számára, mindezt elkötelezett tanácsadókkal, tapasztalt és megbízható szakorvosokkal igényes és diszkrét környezetben, világszínvonalú berendezésekkel.

A tavaly decemberben megnyílt központ az esztétikai kezeléseken túl folyamatosan bővülő magán egészségügyi ellátásai között bőrgyógyászatot, nőgyógyászatot, labordiagnosztikát és sebészet kínál. Bejelentkezni a www.aesthetica.hu weboldalon vagy a +36(40)374-606-os telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!