Púder Nélkül

2017.03.13. 15:38

A modern órákkal és eszközökkel az életünk egyre könnyebbé válik! (x)

Világunk jelentős változáson esett át az elmúlt időszakban. Legalábbis az információs és kommunikációs technológia terén biztosan. Gondoljunk bele, amikor régen megjelentek az első televíziók, amelyeken a műsorokat csak fekete-fehér minőségben láthattuk. Majd ezt követően megjelentek az első színes televíziók, amelyek forradalmi újításnak számítottak. Ahogyan az évek teltek, úgy változtak a műsorok is a televízióban.

Kezdetben még csak filmeket lehetett nézni, majd utána már megjelentek a különböző vetélkedők. A XXI. század elején nagy népszerűségnek örvendtek a telefonos játékok. Általában több feladványt kellett megoldani a tv nézőknek, és betelefonálni az adott műsorba. Minden helyes megfejtés után egy bizonyos pénzösszeget nyert a szerencsés telefonáló. Ezeket a műsorokat követték a kibeszélő show műsorok, majd a szakácsműsorok, és sorolhatnánk. Napjainkban annyi csatorna közül lehet válogatni, hogy az ember csak győzze kapcsolgatni a távirányítót.

A televíziók eleinte egy sémára készültek, azonban mára már az OLED és az okos televíziók terjedtek el leginkább. Hatalmas változás történt akkor is, amikor megjelent az ember életében az első vezetékes telefon. Ezt követően az első mobiltelefonokat előszeretettel használták az emberek. Rengeteg féle színt, és típust lehetett találni a piacon. Voltak felnyithatós, és csúsztathatós telefonok. Az alapfunkciókat tökéletesen ellátta, amelyekbe beletartozott az SMS írás, és a telefonálás.

Némelyik készüléken még játszani is lehetett, ha az ember esetleg éppen unatkozott. Azonban a hagyományos telefonok egyre inkább kimentek a divatból, és helyüket felváltották az okos telefonok. Ebben az internet megjelenése játszott nagy szerepet. A telefonáláson és az SMS íráson kívül, ezek a készülékek már alkalmasak bizonyos banki tranzakciók lebonyolítására, szállásfoglalásra, közösségi oldalak megtekintésére, zenehallgatásra, és akár határidőnapló vezetésére is.

A „z” generáció már teljesen beleszületik ebbe a digitális világba, így ők már nem igazán tudják, hogy régebben milyen telefonok voltak. Azonban mindezek mellett az órapiacot is beszippantotta a fejlődés. Napjainkban a hagyományos karórák mellett megtalálhatóak az okos órák is. A modern kor emberének lépést kell tartani a korral. Amennyiben kíváncsi ezekre az órákra, mostani leírásunkból megtudhatja, milyen funkciókat lát el egy „újszerű” óra.

A márkák között megtekintheti a Blootooth M26 okos órát. A Blootooth M26 kijelzője digitális, és zene szinkronizálásra is alkalmas, telefonkönyvvel is rendelkezik, amelyben 1000 nevet/elérhetőséget tárolhat, 200 hívásnaplót, és 10 SMS-t tárolhat még rajta. Android intelligens karóra telepített APP támogatási információkkal rendelkezik, viszont IOS-t nem lehet rá telepíteni. Szíja szilikonból készült. Különleges tulajdonságai közé tartozik még a hőmérő, hívásfogadás, magasságmérő, SMS emlékeztető, lépésszámláló, telefonkönyv, stopper, zenelejátszó, dátum, ébresztőóra, Anti-elvesztés riasztás.

A termékről fontos tudni, hogy nem vízálló, tehát ha megtetszett Önnek, vigyáznia kell rá! Azonban az okos órák mellett férfi órák is találhatóak oldalunkon, melyek között megtalálható a Timberland, a Naviforce, a Skmei, és a Romand márka is. Ezek az órák is megállják a helyüket rohanó világunkban.

A Romand kvarc műves, analóg kijelzős, divatos férfi karóra, ezüstszínű szíjjal, rose gold óraházal és fekete számlappal. A számlapon ezüstszínű arab számok és vonalak segítségével olvashatjuk le az időt, továbbá 4 és 5 óra között helyet kapott egy dátum mutató is. Az óra nem vízálló! Amennyiben kíváncsi a többi órára is, látogassa meg a www.mutatosora.hu oldalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!