Púder Nélkül

2011.10.29. 05:21

Átlátszó nő és majom lesz halloweenkor Heidi Klum

Heidi Klum német szupermodell idén két jelmezzel is készül a halloweenbulikra: az egyiken teljes anatómiáját bemutatva "átlátszó nőnek", egy másikon majomnak öltözik.

MTI

Klum szeret saját jelmezt tervezni halloweenre, mert mint mondta: akkor biztos senkin nem köszön vissza az a ruha, amelyet visel. A People magazin értesülése szerint a modell a hét végén a Las Vegas-i TAO éjszakai klub partijának háziasszonyaként ölti magára az anatómiai jelmezt. A különleges, testhez álló dressz, amely az Átlátszó nő címet kapta, Martin Izquierdo kreációja. A divattervező kézzel festette a hófehér mezre Klum teljes izomzatát.

A 38 esztendős sztár hétfőn egy New York-i rendezvényen bújik majombőrbe. A jelmezhez a szőrös testen kívül nagyfülű maszk is tartozik. Klum korábban is felhívta magára a figyelmet kreatív ötleteivel: halloweenkor volt már szurephős, alma és Transformer-robot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!