Programok

2012.07.05. 10:53

Újabb Csaba nap a Sóstón

Székesfehérvár - Gáspár Attila nevéhez fűződik a sóstói Attila-, Árpád-, Koppány- és Csaba-napi találkozók életre hívása. Ezek közül a leglátogatottabb a júliusi Csaba-napi rendezvény, amelyet most szombaton, július 7-én tartanak - jelentette be Brájer Éva fehérvári alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

Fejér Megyei Hírlap

Adorján Viktor, a programokat koordináló Gárdonyi Géza Művelődési Ház igazgatójának ismertetése szerint 12 órakor egy sóstói túrával kezdődnek a rendezvények, a gyerekeknek lesz agyagozási és kukoricaszár-ló készítési lehetőség, a legnépszerűbb program azonban hagyományosan a Fehérvári Hagyományőrző Íjász Egyesület bemutatója. Ők ezúttal is látványos műsorral készülnek. Aki a méhészkedésre kíváncsi, annak Nagy Károly méhész bemutatójára, szakmai tanácsadására érdemes kilátogatnia, a Gaja Egyesület pedig bármilyen, hozott vízmintát megvizsgál ihatóság szempontjából. 17 órakor a Vadmadárkórház meggyógyított madara röppen fel Maroshegy egére, de lesz sólyombemutató is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!