Programok

2009.07.28. 13:46

Tekerjen a Balaton körül, másokért is!

FMH - Nemcsak kellemes időtöltésnek és sportnak ígérkezik az a kétnapos bringatúra, amelyet a hétvégén szerveznek, hanem még jótékonysági célt is szolgál. A Vak Diákok Sportegyesülete számára gyűjtenek tandem biciklikre.

feol.hu

Augusztus 1-2-án kétnapos jótékonysági bringatúra lesz a Balaton körül, amelynek során látók és látássérültek együtt tekerik majd körül a Balatont. Az esemény főszervezője az  S.O.S Magyarország Mozgalom és a Lions Club Kaposvár, az ötletgazda a http://www.bringato.hu  , fővédnök pedig Káldy Attila ultramaraton kerékpáros.
 
A Vak Diákok Sportegyesülete 1992-ben alakult. Céljuk, hogy szabadidő- és versenysport lehetőséget biztosítsanak a vak és gyengén látó gyermekek iskolájában jelenleg is tanuló, valamint a már végzett növendékek számára. A tandem kerékpárjaik részben elhasználódtak, de még többen tekerhetnének, ha újabbakhoz juthatnak. Az SOS Magyarország, a Lions Magyarország kaposvári szervezete és az említett honlap azért szövetkezett, hogy újabb bringákra gyűjtsenek pénzt. Ezért indulnak el a balatoni jótékonysági körre.

Részletek ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!