Programok

2016.09.19. 13:33

Programok, rendezvények Fejér megyében szeptember 19-től

Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények szeptember 19-től. Böngésszen és válogasson!

Munkatársainktól

OKTÓBER 2.

A bor mellé egy kis tánc

Mór - A Móri bornapokról nem hiányozhat a zene és a tánc sem! Az egyik fellépő pedig nem más lesz, mint a The Biebers. A rajongók jobb, ha felvésik a naplójukba az október 2-ai vasárnapot, ugyanis ezen a napon a The Biebers hódítja meg a Móri bornapok színpadát. A koncert 18 órakor kezdődik.

OKTÓBER 1.

A fehérvári állatvédők már készülnek az Állatok Világnapjára!

Székesfehérvár – Tavaly az Állatok Világnapja alkalmából figyelemfelkeltő, hagyomány teremtő célzattal rendezték meg fehérvári állatvédő egyesületek a Fehérvár Fényei nevű rendezvényt. Idén újra felvonulást szerveznek október 1-jén 19 órakor a Szent István téren, ahol a szervezők arra kérnek minden résztvevőt: gyújtsanak fényt az áldozatul esettek, a megmentésre várók, a megmentésükért nap mint nap munkálkodók tiszteletére. A felvonulás előtt már 13 órától  állatvédelmi témákat feldolgozó előadások lesznek, miközben a gyermekek terápiás kutyusokkal játszhatnak vagy kézműves játékokat készíthetnek. Lesz egy különleges kiállítás is, sőt, a felvonulás megkezdése előtt, és a felvonulás zárásaképpen vizuális élményekben gazdag meglepetésekkel készülnek a szervezők!

Szüreti fesztivál és felvonulás

Dunaújváros - A Pentelei Hagyományőrző Egyesület 2016. október 1-jén (szombaton) szüreti fesztivált rendez, amelynek keretében szüreti felvonulással kedveskednek a városlakóknak. A felvonuláson 10 lovas, 2 hintó, 2 lovas kocsi valamint 3 teherautó, továbbá a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes vesz részt.

Szabados Norbert tárlata

A Fehérváron élő, autodidakta festő, Szabados Norbert munkáiból nyílik kiállítás október 1-jén 17 órakor Budapesten, a Mamaison Izabella utcai galériájában.

Szüret és repülők

Seregélyes - Szüreti felvonulás, repülőmodell bemutatók kínálnak programot október 1-jén. A Hegyi napok program keretében a seregélyesi szőlőhegyen október elsején 9.30-kor bíró és bíróné avatás lesz, 10 órakor pedig indul a szüreti felvonulás. A közös faluebéd 13 órakor lesz. Délután színpadi produkciók szórakoztatják az érdeklődőket. A Szent Mihály-napi tűzgyújtásra 21 órakor kerül sor. A szüreti rendezvényektől nem messze, a dinnyési út felé a repülőmodellező egyesület tart bemutatót 14 órától. A nézők láthatják Berki György világbajnok antik vitorlás gépeit is.

SZEPTEMBER 29.

GreCSÓKOLlár irodalmi estje

Mór - Zenés irodalmi estre várja a közönséget szeptember 29-én 18 órakor az Erzsébet téri Művelődési Ház. A dalszerző, a Kistehén frontembere, Kollár-Klemencz László és Grecsó Krisztián író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, remény és lemondás témája.

A mese varázsereje

Ráckeresztúr - Benedek Elek születésnapja, szeptember 30-a 2005 óta a népmese napja. Tizenegy évvel ezelőtt a Magyar Olvasástársaság felhívással fordult mindazokhoz, akiknek fontos a népmesék fennmaradása és a mesékben élő bölcsesség továbbhagyományozása: „Őseinktől kincsekkel teli tarisznyát kaptunk örökségbe, de mintha egyre gyakrabban tétlenül néznénk ennek háttérbe szorulását, elfelejtését. Vegyük birtokba, ismerjük meg, fényesítsük újra, és adjuk tovább az eleinktől kapott, élethosszig érvényes, értékes, unokáink számára is feltétlenül megőrzendő mesebeli kincseket!” Ennek szellemében a ráckeresztúri községi könyvtár minden évben megemlékezik a jeles író, népmesegyűjtő születésnapjáról. Tavaly mesekvízt tölthettek ki az érdeklődők, idén Lukácsi Pálné nyugalmazott gimnáziumi tanár tart előadást A mese varázsereje címmel szülőknek, leendő szülőknek, nagyszülőknek. A rendezvény szeptember 29-én, csütörtökön, 17 órakor kezdődik a Hősök téri iskola aulájában.

SZEPTEMBER 28.

Nagy Lajos domborműve

Székesfehérvár - 1996-ban, a Fejér Megyei Hírlap támogatásával került fel a Nemzeti Emlékhely falára az első dombormű, amely a Fehérváron eltemetett királyokat hivatott bemutatni. Szent István domborművét később aztán több alkotás követte, szeptember 28-án (szerdán) 11 órakor pedig a Ciszterci Szent István Gimnázium közösségének szervezésében avatják fel az újabb, Nagy Lajos királyt ábrázoló domborművet a Királyok galériájában.

SZEPTEMBER 27.

A Pluto érdekes világa

Székesfehérvár - Minden idők legnagyobb sebességgel indított űreszköze, a Plutohoz (2006 óta ékezetek nélkül kell írni a nevét) küldött szonda kilenc és fél év utazás után, 2015 júliusában suhant el a célja mellett. A 2006-ban törpebolygóvá minősített égitesten a New Horizons nevű szonda egy rendkívül érdekes, aktív világot talált. Erről szól Nagy László amatőrcsillagász keddi (szeptember 27.) előadása, amely 17 óra 30-kor kezdődik A Szabadművelődés Házában.

SZEPTEMBER 26.

Magony Imre könyve

Székesfehérvár - Magony Imre: Székesfehérvár szobrai című könyvét mutatják be szeptember 26-án 18 órakor a Vörösmarty Teremben.

SZEPTEMBER 25.

Vasárnap ismét vásár lesz

Dunaújváros - A soros országos dunaújvárosi kirakodó vásárt szeptember 25-én, vasárnap tartják a Papírgyári út 3. szám alatt található vásártéren. Ezt követően legközelebb október 9-én lesz a következő vásári alkalom.

Világ gyalogló napon

Kulcs - A Kulcsi Baráti Kör és a Magyar Vöröskereszt kulcsi alapszervezete szervezésében szeptember 25-én, vasárnap ismét egy kis túrára várják a mozogni, kikapcsolódni vágyókat. A világ gyalogló napon már fél tíztől várják a résztvevőket a faluház előtt, a menet pedig 10 órakor indul majd útnak.

SZEPTEMBER 24.

Mihály-nap és tánctalálkozó

Dunaújváros - Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! program keretében Szent Mihály-napi kavalkád lesz szeptember utolsó hétvégéjén a városháza előtti téren. Számos egészséggel, életmóddal, sporttal kapcsolatos esemény tarkítja a rendezvény első napját szeptember 24-én, szombaton, és bemutatkoznak helyi kulturális csoportok is. A néptánctalálkozó másnap, vasárnap délután lesz, amikor Szent Mihály-napi tűzgyújtás az esti látványosság.

Egy zsúfolt hétvége

Dunaújváros - Gazdag programcsomag várja az érdeklődőket Szent Mihály napjához kapcsolódóan az előttünk álló hétvégén. Koncertektől a tűzgyújtásig. Szombaton reggel 9 órától már különböző egészségügyi szűrésekkel és életmód tanácsadással várják a polgárokat a Városháza téren, ahol 10 órakor rajtol majd a „Fut a város” közösségi futás is. A színpadi programok 13 órakor kezdődnek a téren, első órákban a város és a környék népszerű tánccsoportjainak tapsolhatunk majd. 15 órakor indul az egyes sorszámmal ellátott Dunaújvárosi Mozgás Maraton Miló Vikivel és Varró Gyulával, este 21 órakor pedig a Wellhello muzsikál majd a város főterén. Másnap, ugyanitt 15 órakor kezdődik a neves helyi és térségi együtteseket felvonultató Néptánctalálkozó, majd délután fél hattól már a My Way Dance School csapata szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Öket követi a RoxBox koncertje. Végül 20 órakor Szent Mihány napi tűzgyújtásra várják a polgárokat a felső Duna-parton.

Magyarország, szeretlek!

Vértesacsa  - Itthon vagy – Magyarország, szeretlek! címmel rendeznek egész napos programsorozatot szeptember 24-én, szombaton az általános iskola udvarán. Lesz ugrálóvár, íjászat és kézműves foglalkozás is. A szakácsok 12 órától nekilátnak a főzésnek. Az ételek készítése alatt az érdeklődők pálinkát és bort kóstolhatnak. A 17 órai faluvacsorán különféle pörkölteket fogyaszthatnak a vendégek, 18.30-kor fellép a Pató Hill Band, 21 órától pedig beindul a karaoke buli.

Az iskolások is föllépnek

Magyaralmás - Főzőversenyt is rendeznek a szeptember 24-én, szombaton tartandó falunapon a községben. Délelőtt köszöntik az újszülötteket, majd 14 órakor a Band of Streets zenekar ad koncertet a faluháznál. 15 órakor indul a szüreti felvonulás, melyet 16 óra 30-tól ünnepi műsor követ. Fellépnek a helybeli ovisok és az iskolások is. 18 órakor Polgár Peti zenés, humoros előadása következik, majd 19 órakor Szabó Ádám harmonikás lép a közönség elé.

Keményen odateszik magukat

Székesfehérvár - A székesfehérvári Burnout zenekar ismét a húrok közé csap a Nyolcas Műhelyben szeptember 24-én, szombaton. A csapat utoljára az év elején izzasztotta meg a műhely közönségét, emellett akkor egy szülinapi bulit is tartottak. A Burnout mellett a szombati bulin fellép a Fatal Error és a Rocken Dogs is. A buli 20 órától indul be a Rocken Dogs koncertjével. Aki szeretne az első sorban tombolni, érdemes már a kapunyitásra, azaz 19 órára megérkeznie.

Rendezvények

Füle, 16 óra: Szüreti felvonulás az ifjúsági klub szervezésében, a felvonulók a művelődési háztól indulnak.

Jenő, 10 óra: Szeretlek, Magyarország! A Munkás Szent József templom 12 óráig látogatható. 13 óra: A Jenői Művészeti Társulás kiállítása Budai Magda udvarházában. Megnyitja Klimáné Kerekes Ildikó polgármester, a program fővédnöke. 14.30 óra: Jenői süteménykínáló a könyvtárnál. Kézimunka kiállítás. 15.30 óra: Óvodások és iskolások műsora a kultúrházban. 16 óra: Szélszirom Klub. 16.15 óra: Tűzrőlpattant Menyecskék. Este: Máglyagyújtás és szalonnasütés a Hősök utca elején. 22 óra: Bál.

Sárszentmihály, 11 óra: Szent Mihály napjára. A szüreti felvonulás az iskolától indul útjára. 18 óra: Tűzgyújtás és szalonnasütés a betonos pályánál.

Szabadbattyán, 10 óra: Szüreti mulatság a Szittya Lovas Egyesület szervezésében, a szüreti felvonulók a sportpályától indulnak a falukörre. 20 óra: Szüreti bál a Csíkvárban.

Nádasdladány, 9 óra: Nádasdladány 750 éves! Évfordulós ünnep és elszármazottak találkozója. 10 óra: Ünnepi köszöntők, a Szent Korona másolatának fogadása a Nádasdy-kastély parkjában. 10.30 óra: Díszmenet a katolikus templomhoz a Kastély úton. 10.30 óra: Ökumenikus istentisztelet, a Szent Korona megtekinthető 12.30 óráig. 11.30 óra: Emlékhely avatása, Kossuth Lajos utca. 12.30 óra: Ebéd a nagysátorban. 13.30 óra: Emlékképek Nádasdladány 750 éves múltjából, kiállítás-megnyitó. 14 óra: Látogatás a település intézményeiben (óvoda, iskola, református templom). 15 óra: A Sárvári Bandérium előadása a kastély Ősök csarnokában. 15.30 óra: Óvodások és iskolások műsora. 16 óra: A nyugdíjasklub műsora. 16.15 óra: Elszármazott művészek előadása. 17 óra: Beszélgetés gróf Nádasdy Borbálával. 17.45 óra: A Nádasdy-család szellemiségének múltja és jövője. 18 óra: A rendezvény zárása.

 

SZEPTEMBER 23.

Albánia és Koszovó

Gárdony - Szeptember 23-án este hat órakor Albán körkép - egy nép, két ország: Albánia, Koszovó címmel tart előadást Gőgös Norbert geográfus a Nemzedékek Házában.

Muck Ferenc köszöntése

Székesfehérvár - Szeptember 23-án, 20 órakor születésnapi koncerttel köszöntik barátai és zenésztársai Muck Ferencet A Szabadművelődés Házában. Az este folyamán 3 formáció lép fel, a Muckshow, a Groupensax, és a The Bluesberry Band Feat: MuckF.

Balladák, bordalok...

Dunaújváros - Balladák, bordalok mottóval jelentkezik a Versbarátok Klubjának szeptemberi kiadása, amely szeptember 23-án 18 órától várja az irodalombarátokat az MMK színháztermében.

Családi- és sportnap

Dunaújváros - Szeptember 23-án pénteken a Petőfi iskola családi- és sportnapot tart. A program délután 15.30 órakor a földszinti aulában az Én is néztem az olimpiát című rajzpályázat tárlatmegnyitójával kezdődik. 16 órától a színpadon, illetve különböző helyszíneken rajtolnak a családi sportesemények. Lesz családi váltó, szülő - diák - tanár focimeccs, kosárra dobó verseny, családi akadály- és aszfaltrajzverseny, de papírrepülő hajtogatás és reptetés is szerepel a kínálatban.

Szüreti Mulatság

Dunaújváros - Szüreti mulatság nevet adott szeptember 23-án, pénteken tartandó őszi iskolai programjának a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola Szilágyi Erzsébet Tagintézménye. A 14 órakor az iskola udvarán kezdődő esemény a kukorica váltófutással kezdődik a Hild iskolával közösen, majd folytatódik különböző ügyességi és kézműves foglalkozásokkal.

Buli

Három együttes is fellép szeptember 23-án, pénteken a dunaújvárosi Kaptár Music Pub szórakozóhelyen. Az Ingerküszöb koncertje 20 órakor kezdődik, utánuk a LátványNépség érkezik, később pedig a Kretens csapat táncoltatja meg a közönséget.

SZEPTEMBER 22.

Szép magyar ének II.

Székesfehérvár - Béres József: Szép magyar ének II. című daloskönyvét mutatják be szeptember 22-én, 17.30 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A könyvről Béres József beszél, a kötetet méltatja és a szerzővel beszélget Vakler Anna népdalénekes.

Konferencia a királyokról

Székesfehérvár - Szeptember 22-én, 10 órakor kezdődik a Királyok a középkori Magyarországon és Európában című tudományos konferencia a Hiemer-ház házasságkötő termében. A tanácskozás levezető elnöke Pósán László, az Országgyűlés Kulturális bizottságának alelnöke.

Bory iskola: rajzok a várban

Székesfehérvár - Szeptember 22-én, 16.30 órakor nyílik a Bory Jenő Általános Iskola tanulóinak rajzkiállítása a Bory-várban. Bevezetőt mond Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész.

Templomok és kastélyok zenéjéről

Fehérvárcsurgó  - A Károlyi-kastélyban évről évre ősszel rendezik meg a Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivált. Az idén szeptember 22. és 24. között várják a muzsikabarátokat. Az idei fesztivál különlegessége, hogy ezúttal kétnapos, nagyszabású zenetudományi konferenciával is gazdagodik. A tanácskozás fő szervezője a székesfehérvári Szent István Király Múzeum és a Fejér Megyei Múzeumegyesület. A téma a kultúra és zene kapcsolata, avagy városok, templomok és kastélyok zenéje Magyarországon - 1500. és 1945. között. A konferencián elhangzó tizenöt előadás négyszázötven év kultúrtörténetére reflektál, áttekintve a magyar zenetörténet fontos korszakait a középkortól a 20. század közepéig.

Találka régi ruhagyáriaknak

Dunaújváros - Az egykori Dunaújvárosi Ruhagyár (a még régebbi Vörös Október Ruhagyár) volt dolgozói idén szeptember 22-én rendezik meg találkozójukat a Campus étteremben, délután négy órai kezdettel. Az összejövetelre még lehet jelentkezni az étteremben, vagy a szervezőknél.

Népmese-napok a könyvtárban

Bicske  - A népmesék veszik át a főszerepet a Nagy Károly Városi Könyvtárban, ugyanis szeptember 22-étől 30-áig hétköznap délelőttönként óvodai és iskolai csoportoknak tartanak népmesékhez kapcsolódó foglalkozásokat. A programokat Endrédiné Szabó Erika könyvtáros vezeti. Az óvodásokat 10 órától, az iskolásokat 14 órától várják, időpont-egyeztetés szükséges. A foglalkozásokra személyesen a könyvtárban, vagy az [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni.

Az életerő megtartása

Dunaújváros - A Pentele Szakrális Szabadegyetem új évadának első előadása csütörtökön, szeptember 22-én este hatkor kezdődik az evangélikus templomban. Dr. Weixl Várhegyi László Természetgyógyászat című előadásában arról beszél, hogyan tarthatjuk meg életerőnket egy egész életen át?

Szüreti Napot rendeznek

Dunaújváros - Szüreti napot rendeznek. szeptember 22-én, csütörtökön 13 órakor a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája udvarán (Dunaújváros, Bercsényi u. 8.). A rendezvényre az osztályok részére játékos feladatokat, vetélkedőket állítottak össze a szervezők, de lesz szüreti tánc is.

 

Nádasdladány, 10 óra: Petrovics László nyugalmazott tanár, helytörténész fotókiállítása október 3-áig tekinthető meg a Nádasdy-kastély biliárdtermében.

Szabadbattyán, 8 óra: „Kijevi kiállításom képei”. Simon M. Veronika festőművész kiállítása október elejéig látogatható a Batthyány Lajos Általános Iskola galériájában, az intézmény nyitvatartási idejében.

 

SZEPTEMBER 21.

Újra szól a fülemüle

Ráckeresztúr – Az előszállási színjátszó kör Ráckeresztúron is bemutatja A fülemüle című színdarabot. Arany János versét Nyúl Mihály dramatizálta és modernizálta, az előadást Gajdó András rendezte. Különlegesség, hogy a Rozmaring Nyugdíjas Klub tagjai mellett szerepel a darabban a polgármester, az állatorvos, önkormányzati képviselők, a művelődési ház igazgatója, pedagógusok, mesteremberek, gyerekek. Előszálláson kétszer is nagy sikerrel játszották A fülemülét, s most Ráckeresztúron is dalol majd a madárka. Hogy kinek fütyül, kiderül... A színielőadás szeptember 21-én, szerdán, 18 órakor kezdődik a ráckeresztúri tornacsarnokban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!ű

Olma udvarházáról

Dunaújváros - A Munkásművelődési Központban szeptember 21-én folytatódik Horváth Béla történelemtanár tavaly megkezdett előadás-sorozata a magyarok őstörténetéről. Ezúttal a Dzsajháni-hagyományról és Olma udvarházáról beszél az előadó az MMK 310-es termében, szerdán este hattól.

SZEPTEMBER 20.

Éljen május elseje!

Dunaújváros - Kedd 17 órától Koltai Róbert Csocsó, avagy éljen május elseje! című moziját vetítik a Bódy Gábor Filmklubban.

Véradás a Rudasban

Dunaújváros - A hónap soron következő véradási alkalma szeptember 20-án, azaz kedd délelőtt 8 és 12 óra között lesz a Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumban és Kollégiumban. A héten még egy alkalommal nyújthatják majd karjukat a segítők, szeptember 22-én, csütörtökön. Ezen a napon délelőtt 8 és 10 óra között a rendelőintézetben található vérellátó állomást kereshetik fel az önkéntesek. Taj-kártyát, valamint fényképes igazolványt mindenki vigyen magával.

SZEPTEMBER 19.

Szakkör a Kondor Körrel, hétfőtől

Székesfehérvár - Rajzszakkört indít a képzőművészet iránt érdeklődőknek a Kondor Kör, Schrenk Rita Anna, Mihályi Erika és Szűts Angéla vezetésével. A szakkör szeptember 19-én, hétfőn 15.30 órakor indul a Kondor Kör művészeinek vezetésével A Szabadművelődés Házában. Két csoport is működik majd a szakkör keretében: a gyerekszakkört hetedik-nyolcadik osztályosoknak, az aktrajzfoglalkozást középiskolásoknak és felnőtteknek hirdetik meg. Felvételi előkészítőre és gyerekszakkörbe invitálják az ifjabbakat 15.30-tól 17 óráig, majd az idősebbeknek tartanak aktrajzfoglalkozást 17.30 és 20.30 óra között. Mihályi Erika, Schrenk Rita Anna és Szűts Angéla tehát várja az érdeklődőket. A mesterük Pinke Miklós volt a képzőművészeti körben, 2015 szeptemberétől ők vették át tőle a szakkör vezetését. Mihályi Erika a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán végzett rajz és vizuális kultúra szakon, 2014-ig főleg fotóval foglalkozott. A Gorsium Művészeti Szakközépiskola tanára. Schrenk Rita Anna Szombathelyen és Pécsett végzett rajz, olasz, hittanár és vizuális nevelőtanár szakokon, majd művészetterapeuta végzettséget szerzett. Szűts Angéla szintén a PTE MK-n végzett rajz és vizuális kultúra szakon, idén művészetterapeuta szakon diplomázott. Jelenleg a Hetedhét Játékmúzeum múzeumpedagógusa, a Fehérvári Művészek Társaságának és a Magyar Művészkönyv Alkotók Társaságának tagja. (A szakkörökhöz folyamatosan lehet csatlakozni a tanév folyamán.)

Mobilitási hét nyitány a campuson

Dunaújváros - Az Európai Mobilitási Hét keretében különböző programok várják az érdeklődőket szeptember 22-ig. Hétfőn az egyetemen lesz e-mobilitás nap. Szeptember 19-én hétfőn 9 órától kezdődnek az előadások a Dunaújvárosi Egyetem S01-es előadójában. Dr. Palotás Béla megnyitója után dr. Bajor Péter: Az áram útja az erőműtől a villamos autóig címmel tart prezentációt. 10 órától dr. Szabó Attila: Villamos árammal négy keréken, 11-től dr. Kiss Endre: Megújuló energiák, fosszilis energiák - mobilitás, 12-től dr. Kővári Attila: Jövő az elektromobilitásban című előadása következik. Az „A" épület folyosóján interaktív kiállítás is nyílik az e-mobilitás témakörében. Elektromos közlekedési eszközök bemutatása és kipróbálása mellett videó vetítés, kvízjátékok, totó és rajzverseny színesíti a kínálatot.

ESEMÉNYEK

Munkás Művelődési Központ: Duna-Folt-Műhely Foltvarró Klub 16-19 óráig a 203-as teremben. A Dunaferr Dunai Vasmű Vasas Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Bizottságának félfogadása 13-17 óráig a fszt. 011-es teremben. Dunaújvárosi Epilepsziások Egyesülete 15-18 óráig a 106-os teremben.

József Attila Könyvtár: Nyitva tartás: felnőttkönyvtár: 10.00-18.30 óráig, a gyermekkönyvtár: 10.00-18.00 óráig látogatható.

Béke fiókkönyvtár: zárva.

KIÁLLÍTÁSOK

Aprók Háza Óvoda: Borbély István Csaba gyűjteményéből Babakiállítás tekinthető meg nyitvatartás időben.

Bartók Kamaraszínház Aula galéria: FaVi Farkas Virág Csilla Világom képei fotógrafikai kiállítás látható szeptember végéig.

Duna Ökoturisztikai Központ, Rácalmás: A helytörténeti, halászati és Afrika kiállítás az intézmény nyitva tartási idejében, keddtől péntekig 10-16-ig, szombaton 13-16-ig látogatható.

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara: Varga Melinda és Zsuppon Orsolya Angyalok és démonok című kiállítása látogatható a Kamara galériában október 13-ig.

Dunaföldvár Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár: Mády Gabriella festményeiből látható kiállítás szeptember végéig könyvtár nyitvatartási idejében.

Intercisa Múzeum: Állandó kiállítás - Dunaújváros története az őskortól az 1970-es évek közepéig. Nyitvatartás: keddtől péntekig 10-16 óráig. Minden hónap első vasárnapján pedig 14-18 óráig ingyenes a belépés.

Kortárs Művészeti Intézet: Jelentéktelen / Nonentity - Borsos Lőrinc kiállítása látható október 8-ig.

Munkás Művelődési Központ folyosó galéria: Balogh Józsefné Erzsébet Színek Világa című kiállítása látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!