Programok

2011.04.04. 11:56

JAK-napok a névadó tiszteletére

Székesfehérvár - A József Attila Kollégium névadója és a Költészet napja alkalmából ismét megrendezi a JAK-napokat április 11-14. között. A négynapos esemény változatos programokat kínál a diákoknak és az érdeklődőnek.

feol.hu

Április 11-én, hétfőn a sporté a főszerep, különböző versenyen mérik össze erejüket, tudásukat a kollégisták. Kedden 16 órakor emlékműsor kezdődik József Attiláról, ezután Reisz Ilona arcképfestő képeiből nyílik kiállítás 17 órakor. Az Alfa-hím vetélkedő fél hatkor startol, ezt póker-és karaoke verseny követi, a József Attiláról szóló film 19 órától tekinthető meg, s a német nyelvi vetélkedő is ekkor kezdődik.

Szerdán informatikai és keresztrejtvényfejtő versenyen, KRESZ-totóval bizonyíthatnak a diákok, a lazulást 19 órától Rammstein-est segíti.

A megyei vers-és prózamondó versenyt csütörtökön 15 órától rendezik, majd fél ötkor az Aranyos Színpad nevű formáció lép fel. A költő szobrát 17 órakor koszorúzzák meg a kollégium előtt, a JAK-buli pedig 19 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!