Programok

2015.08.26. 06:55

Programok Fejér megyében

Programtippek a hétre.

V. Varga József

Kiállítás

Vasárnap (augusztus 30.)

Sáregres, 10 óra: Helytörténeti kiállítást nyitnak az általános iskola épületében. Kézműves munkák, régi táskák és cipők, egykori lakodalmas kötények és terítők, vadászati eszközök és trófeák. A kiállítás szeptember 4-éig látogatható.

Rendezvény

Csütörtök (augusztus 27.)

Úrhida, 14 óra: Iskolára hangoló, kézműves foglalkozás a közösségi házban.

Péntek (augusztus 28.)

Balatonkenese, 18 óra: A Monogram Alapítvány jótékonysági aukciója a Fülei Művésztelep alkotásaiból a Katica Pékségben (Fő utca 23.). Az aukciót Winkler Nóra vezeti, a befolyt összeggel az alapítvány jövő évi művésztelepeit és a fülei óvodát támogatják.

Szombat (augusztus 29.)

Sárbogárd, 7.30 óra: VI. Sárbogárdi Szántóverseny, traktorok felvonulása az Ifjúsági parkból. 9 óra: A szántóverseny megnyitója Sárszentmiklóson, a Külső szőlők Halomi dűlőjében. 10 órától: A nyitó barázda húzása. Verseny, értékelés, levonulás. Ebéd, színes kísérőprogramok. 16 óra: Eredményhirdetés.

Szabadbattyán, 14 óra: A Kutyaszerviz Sportegyesület nyílt napja a battyáni kutyaiskolánál, a 7-es főút mentén. Bemutatkozik az egyesület „ovis” és bemutató gárdája, csoportos kiképzés és birkaterelés, western lovasok, lasszózás, hordozókendő próba, játszósarok, zenekari koncert. Lehetőség nyílik kutyák örökbefogadására is.

Úrhida, 17.30 óra: Szentmise, majd jótékonysági hangverseny a katolikus templom javára. Fellép: Rezsnyák Róbert énekművész, a Hoffer Frigyes – Bélik Tamás duó és a Vox Mirabilis kamarakórus, vezényel Zemlényi Katica.

Vasárnap (augusztus 30.)

Sáregres, 10 óra: Sáregres hazavár! Búcsú. Kézműves és helytörténeti kiállítás az általános iskola épületében. 14.30 óra: Szórakoztató műsorszámok a sportpályánál, fellép a Sáregresi Népdalkör és a Csipet-csapat Tánccsoport, a Hantosi Népdalkör, valamint az alapi Ten Dance Tánccsoport.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!