Programok

2010.05.04. 14:35

Változatos nap: kisállatbörze, virágkiállítás, gyermekvédő program

Nádasdladány - Sűrű és gazdag, több korosztály érdeklődését kielégítő programot kínálnak a szervezők május 8-án, szombaton 9-18 óráig a Nádasdy-kastély parkjában és az épületben.

feol.hu

A parkban kézműves foglalkozás, sakkverseny, fociverseny, gimnasztika bemutató, gyermekrajz verseny lesz, s a Szabad Színház is bemutatja Bogárka-Land című előadását. A színpadon a Felicita tánccsoport, a Nádas Showtánc, az Amazon Táncklub tart bemutatót, de táncolnak a kicsik, lesz karate és hastánc bemutató, illetve The Flight Recorders koncert is. A vendégek - például hokisok, kosarasok, gimnasztikaoktató, mediátor - a bemutatók után válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.
A nap során lehetőség kínálkozik lovaglásra, tartanak állateledel és kellék bemutatót, a kiskutyák örökbefogadásában pedig az Alpha Segítő Kéz Alapítvány működik közre. Ezenkívül virágvásár, kristályok, kövek vására gazdagítja a programot.

A kastélyban a családi élet, a gyermekek kezelése szempontjából is fontos előadások, csoportos beszélgetések zajlanak majd, például arról, miért jó nőnek, anyának lenni, de szó esik az önismeretről, konfliktuskezelésről, érzelmi nevelésről, baba-mama masszázsról.
A rendezvényekre azokat is várják, akik szeretnék kisállataikat elajándékozni, felelős gazdára bízni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!