Fókuszban az élményszerzés és a személyes találkozás

2019.02.08. 15:00

Utazáskiállítás, vásár a Hiemer-házban

A hetedik Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítás és Vásár szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között várja látogatóit a Hiemer Rendezvényközpontban. Bejárat a Gesztenyés udvar felől, a belépés ingyenes.

FMH, V. Varga József

Programok, úti célok, nyaraló- és szálláshelyek, impressziók

Fotó: FMH Archív

A szezonnyitó seregszemlére 22 kiállító érkezik az országból, jelentős kedvezményekkel, színes képi világgal, izgalmas programokkal és játékokkal csábítva a kikapcsolódásra vágyókat. Régiók, utazási és Tourinform irodák, települések, kastélyok, múzeumok mutatják be kínálatukat a közönségnek. Külföldi utazásainkat mi, magyarok előre tervezzük, és többnyire már tavasszal lefoglaljuk úti célunkat. Ezt figyelembe véve, és a kiállítók kérésére a rendező Lénia 2 Kft. az idén korábbi, februári időpontra tette a randevút. A hétvége vezérfonala az élményszerzés, a személyes találkozás. Kiváló alkalom arra, hogy az érdeklődők első kézből minél részletesebb információkat kapjanak a nyaraló- és szálláshelyekről, a programokról egyaránt.

Programok, úti célok, nyaraló- és szálláshelyek, impressziók
Fotó: FMH Archív

A tapasztalatok szerint nagy előny, ha a felmerülő kérdésekre a szakértők azonnal válaszolnak, és egyéni benyomásokkal fűszerezve segítik az utazni vágyókat. Az érdeklődőket jelentős kedvezményekkel és nyereményekkel várják. Kiemelendő a Bakancslista játék, mely során a vizitáló a bejáratnál, a szervezők standjánál kézhez kap egy térképet és egy feladatsort, melynek hibátlan teljesítésekor ajándékkal jutalmazzák. Ugyancsak a családok (felnőttek és gyerekek) kellemes időtöltésére fókuszál a Fehérvári Pagony játszóház, az Edu-show és az Anyucord gyermekfoglalkoztató. A rejtélyesnek tűnő Mandulaforgács mindenkinek „falatnyi boldogságot ígér, büntetlenül”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!