melyiket választod?

2019.02.08. 10:00

Kákics-koncert, sportbemutató és színházi előadások is várnak még vasárnap

Ha még nem döntötte el, mihez kezd szabadidejében a hétvégén, adunk pár tippet!

V. Varga József

Kákics: Lendvai Tibor mellett Horváth Árpád

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Színház

Vasárnap (február 10.)

Székesfehérvár, 11 óra: Bajusz mesék sorozat az Igézőben. Ellopták az aranyszőrű bárányt. A Szabad Színház interaktív, zenés bábelőadása a Zombori zenekar kíséretével. Történet Mátyás király igazmondó juhászáról, az aranyszőrű bárányról és Kinizsi Pálról.

Székesfehérvár, 18 óra: Madách Imre: Az ember tragédiája. Klasszikus színmű, időtartam: 4 óra, két szünettel. Rendezte: Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János. (Vörösmarty Színház, Nagyszínpad.)

Rendezvény

Vasárnap (február 10.)

Székesfehérvár, 15 órától: A Petőfi Sport Stúdió, a Petőfi Kultúrtanszék sportrészlege ingyenes bemutató órákkal nyit: spinracing és hot iron edzések (előzetes regisztráció szükséges).

Hétfő (február 11.)

Székesfehérvár, 18 óra: Bartusz-Dobosi László Lélekszakadtak (Téboly az irodalomban) című könyvének bemutatója a Királykút Emlékházban.

Székesfehérvár, 18 óra: Közéleti és kulturális szalon a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házban (Zsolt utca 28.). Meghívott vendégek: Hartyányi Judit és Szabó Balázs, beszélgetőtárs: Vakler Lajos. A Krisztus Király Plébánia és a Vox Mirabilis Közhasznú Kulturális Egyesület szervezésében.

Koncert

Vasárnap (február 10.)

Székesfehérvár, 18 óra: „Hajts kocsisom szép hazámon, Nagy-Magyarországon át!” című új műsorát a városházán mutatja be a Kákics együttes. A zenekar február 12-én Dél-Amerikába, Ecuadorba indul koncertkörútra, és ott mutatja be ugyanezt az összeállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!