immár nyolcadszor

2020.07.28. 07:15

Tolltangótól a mezítlábas tüzesmenzáig – Idén is megtartják a nagyvelegi Művésztábort

Talán az eddigieknél szerényebb keretek között, de a szokásos lelkesedéssel tartják meg újra a Művésztábort az előttünk álló hétvégén.

Palocsai Jenő

Abonyi Ria, a Móri Írók, Képzőművészek Szövetsége Egyesület (MIKSZ) vezetője kérdésünkre elmondta:

– Idén sem marad el, így nyolcadik alkalommal is megrendezzük a Művésztábort. Ezen a hétvégén, vagyis július 31. és augusztus 2. között az alkotás, az előadás, az irodalom, a zene mellett a jókedv, a sok beszélgetés, a játékos vetélkedő, a karaoke és a tánc tölti majd meg a polgármesteri hivatal területét.

Ezen a rendezvényen nemcsak szórakozni és alkotni lehet, hanem még tanulási lehetőségeket is biztosítanak a tábort szervező móri amatőrök.

Ahogy azt már megszokhatta a közönség a lelkes MIKSZ-es csapattól, az idei évben is lesz pár fantáziadús névvel illetett, elmaradhatatlan program. Itt olyanokra kell gondolni, mint a tolltangó, az ecsetkeringő, a verskonyvasztó, a csibészműhely, a MIKSZtúra és ezekhez hasonlóan hangzatos címekkel becézett program és játék. Ezeknek sorát alkonyat után a hagyományos esti mezítlábas tüzesmenza zárja.

A tábor pénteken 10 órakor nyitja meg kapuit, és egészen vasárnap délután háromig nyújt tartalmas kikapcsolódást az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!