Két napon át

2018.08.24. 14:30

Tizedszerre rendezik meg a csóri Csukafesztivált

Pénteken rockgitárok fémes hangja kerekedik felül a csenden a településen. Szombaton aztán lesz minden más is: foci és csuka, teke és néptánc, tombola és tűzijáték… Átadják az Év embere díját is.

Majer Tamás

Péntek este 17:30-tól kezdődnek a koncertek. Elsőként a Második Lendület játszik, őket a Gesztenye acoustic, az Effekt, majd záróra előtt az Idő van követi. Éjfélig szól a muzsika a Sportpálya melletti színpadon.

Szombaton 8 órakor kezdődnek a sportversenyek (teke- valamint kispályás labdarúgótorna) és főzőverseny. 9 órakor lesz a megnyitó, ami után felköszöntik a falu legifjabb és legidősebb polgárait. 10 órakor rajtolnak a gyermekprogramok: alkotóház, katonai eszközök bemutatója, tűzoltó bemutató, táncház és kézműves bemutató. 11 órakor indul a Galagonya gyerekműsora. Délben faluebédre csilingelnek, ekkor lesz a főzőverseny eredményhirdetése is. Délután nép- és hastáncosok is fellépnek, ahogy műsort ad a Jó Barátok Nyugdíjas Egyesület is. 16 órától Csepregi Éva énekel, egy órával később pedig a Vision Hip-Hop SE tart bemutatót, de a csóri és az MTK öregfiúinak focirangadója is ekkor kezdődik. Este zenél még a Hangover Porch Zombies, utána 19 órakor kisorsolják a tombolákat. Az Év embere díj és az Életmű díj átadása 19.45-kor lesz. A díjazottakat akár Zsigmond Lala, akár a Dupla KáVé Köteles Cindyvel közös koncertjén is táncba hívhatják. 22 óra a tűzijáték ideje, amely után a J.A.M. koncertezik. Éjféltől utcabál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!