programajánló

2020.07.10. 07:50

Tenisz sportnap, városnéző túra és veterántalálkozó is vár a hét végén Fejérben

A hétvégén izgalmas programok várják az érdeklődőket. Megtekinthető lesz több kiállítás, de ezenkívül részt vehetünk sportnapon, veterántalálkozón vagy éppen a Művészkorzón.

FMH, Nagy Marietta

Kerkuska Csaba első veteránja ez a gyönyörű Škoda Felicia volt, máig nagy becsben tartja

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Táncház

AGÁRD Táncházat tartanak július 10-én, pénteken 18 órától Agárdon, a Velencei-tavi Galériában. A gyermektáncházat Panyi Anett, a 19 órakor kezdődő felnőtt-táncházat Györei Kata és Ruzsics László, a kézműves-játszóházat Kunos Luca vezeti. Muzsikál a Kákics együttes.

Veterántalálkozó

CSÁKVÁR A Pázmándi Nosztalgia- Jármű Egyesület szervezésében július 11-én, szombaton 9 órakor 11. alkalommal rendezik meg a régi autók találkozóját. A Vértes Csillagtúra körülbelül 94 kilométeres lesz, mely során több települést érintenek. Az autókat egyszerre csak a start- és célvonalnál lehet megtekinteni. A célba érkezés 14 óra körül várható.

Filmvetítés

BICSKE Július 10-én Bicskén szabadtéri filmvetítést tartanak 21 órától a Kossuth téren. A Yesterday angol zenés vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők.

Dallamos esték

VELENCE Velencén, a Vörösmarty Pincében július 11-én, szombaton 18 órakor Pók László jazz-zongorista és Kovács Magdolna előadásában sanzon és klasszikus dallamok hangzanak el, a belépés ingyenes.

KÁPOLNÁSNYÉK Július 12-én Kápolnásnyéken, a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon 20 órakor élőzenekaros koncerttel várja az érdeklődőket a hazai könnyűzene egyik ikonja, Charlie. Az est folyamán biztosan felcsendülnek a Liszt Ferenc-díjas énekes legismertebb dalai, mint például a Jég dupla whiskyvel, Nézz az ég felé, vagy az Az légy, aki vagy című slágerek.

Emlékkiállítás

SZÉKESFEHÉRVÁR A Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága emlékkiállítást nyit július 10-én, 18 órakor Acsa Szücs Imre képzőművész emlékére, a Pelikán Galériában. A belépés díjtalan, a kiállítás megtekinthető augusztus 7-ig.

Művészkorzó

SZÉKESFEHÉRVÁR Folytatódik július 11-én, szombaton 17 órától a Művészkorzó Fehérváron. Ezen a hétvégén utcatáncot, harcművészeti bemutatót, valamint egy vonós trió kamarazenei koncertjét láthatja, hallhatja a közönség a belvárosban.

Sportnap

SZÉKESFEHÉRVÁR Első alkalommal szervez a Kiskút Tenisz Klub családi sportnapot Székesfehérváron a Kiskút útja 3. szám alatt július 11-én 9 órától a délutáni órákig. A sportnapon lehet ismerkedni a sportággal, a gyermekeket gyereksarokkal várják a szervezők. Délután családi tornát tartanak.

Városnézés

SZÉKESFEHÉRVÁR Az élményszerű mesélős programok keretében hétről hétre újabb oldaláról ismerhetjük meg a Belvárost a Tourinform segítségével. A városnéző program péntek esténként fél nyolckor indul az iroda elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!