programtipp

2018.12.28. 14:30

Újévi frissítő futás és szerencsehozó lencsefőzelék-osztás

Nem tudod még, hogy hogyan töltsd el az óév utolsó napjait? Adunk néhány ötletet, amelyekből mindenki talál kedvére valót!

V. Varga József

Forrás: shutterstock

Kedd (2019. január 1.)

Gárdony, 15-16 óra: Újévi erdei séta az Agárdi Parkerdőben. Az együtt sétálás célja: motiváció, ha egyedül nem mennél; csendben lenni a csendben; felfrissülés; megpihenés; mozgás a szabadban. Mindenkit vár Dancs Andrea!

Mór, 11 óra: Kezdd a 2019-es évet a természetben! Újévi túra a Vértesben, gyülekezés a Vértes tábornál. 12 óra: Indulás. Visszaérkezés másnap 14 óráig, batyus szalonnasütés. A túra hossza: 8 kilométer. (Ottalvásra is van lehetőség.)

Székesfehérvár, 15 óra: Újévi frissítő futás a Family Tree – Triatloncsapat szervezésében, hogy aktívan, mozgással induljon a 2019-es év is a megyeszékhelyen. 14 órától: Nevezés. 14.50 óra: Közös bemelegítés. A helyszín a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ. Kicsiknek 1 vagy 2 kör a 600 méteres rekortán futópályán, nagyoknak 9 kör (vagy amennyi jólesik). Nem verseny! A résztvevők között ajándékokat sorsolnak.

Az új esztendő első napján

SZÉKESFEHÉRVÁR A lencse a gyarapodás záloga, kötelező minden új év első napján – ezt a hagyományt folytatva szerveznek január 1-jén, kedden 14 órakor szerencsehozó lencsefőzelék-osztást a fehérváriaknak az Alba Pláza előtti téren. A hagyomány szerint az önkormányzat, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága és az Alba Pláza összefogásával megvalósuló rendezvényen részt vesz Cser-Palkovics András polgármester, a város alpolgármesterei, valamint önkormányzati képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!