Cirkuszok éjszakája!

2019.07.05. 18:00

Richter Flórián Cirkusz – a kulisszák mögött

A Cirkuszok Éjszakája 2019 attrakció a minőségi cirkuszt népszerűsíti, és megmutatja, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik. Erre garancia egy név: Richter Flórián.

FMH, V. Varga József

Anima Prizma – a Tűz Urai!

Fotó: Richter Flórián Cirkusz

A Richter Flórián Cirkusz hazánk legnagyobb utazó cirkusza, az igazgató, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany- és Ezüst-díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza valamennyi produkciójában a tökéletességre törekszik. A publikum nagy örömére.

A Cirkuszok Éjszakája 2019 attrakció július 13-án, szombaton Zamárdiban, a Siófoki út mentén várja a nagyérdeműt. Kapunyitás 19 órakor, a három és fél órás előadás 20 óra körül veszi kezdetét.

A nyílt óra a kulisszák mögé enged bepillantást: ingyenes állatkert és állatsimogató várja az érdeklődőket, megszemlélhetik az artisták próbáit, ki lehet próbálni a különféle cirkuszi kellékeket, és lehetőség nyílik Szandra, az elefánt etetésére és simogatására. A látogatók Richter Flórián 2020-ra készülő új műsorszámaiba is betekinthetnek.

A Cirkuszok Éjszakája előadásra egy különleges vendégművészt hívott meg az igazgató. Housch-ma-Housch, a párizsi Lido sztárkomikusa, a világ egyik legkeresettebb sztárbohóca, aki a világot bejárva nevetteti meg a nagyérdeműt.

Housch-ma-Housch, a párizsi Lido sztárja
Fotó: Pit Buehler

Extrém hajviselete a névjegyévé vált, és az általa kommunikált humor nyelvét a világ minden táján megértik. Kranitz Krisztián és Füzy Anita (Silver Power) a nemek harmóniájáról, a zabolátlan erő és a kecses mozdulatok találkozásáról állít emléket magas színvonalú erőemelő produkciójával. Az Anima Prizma csapata a Tűz Urai! Tüzes műsorszámuk önmaguk egy pillanatnyi szelete, mely a bennük rejlő érzelmek sokaságát tükrözi.

Anima Prizma – a Tűz Urai!
Fotó: Richter Flórián Cirkusz

És természetesen nem hiányozhatnak a kínálatból a Richter Flórián Cirkusz Showtime! című előadásnak szereplői. A fellépők: légtornászok és akrobaták, a gumiember és a bohóc, no meg fókák, lovak és egzotikus állatok. És persze Szandra, a borotváló elefánt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!