Ezeken a programokon még részt lehet venni

2020.03.13. 07:30

Jam Session Klub és múzeumpedagógiai foglalkozások – Hétvégi programajánló

A szerdán meghozott kormányrendelet alapján jelentősen kevesebb program vár Önökre a hétvégén, de mi összeválogattuk azokat, amelyek megrendezésre kerülnek és részt vehetnek rajtuk.

V. Varga József

Fotó: pixabay.com

Szerkesztőségünkhöz nem érkezett jelzés a programok elmaradásáról, de megjegyzendő: a szervezők, rendezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Rendezvény

Szombat (március 14.)

Agárd, 9–12 óra: Mesélj a szemnek! Vizuálistartalom-gyártás – Az animációk készítésének alapjai. (Agárdi Közösségi Ház.)

Gárdony, 19 óra: Talpra, magyar! Jam Session Klub a Nemzedékek Házában.

Székesfehérvár, 10–16 óra: Asszonyműhely a Rác utca 27. szám alatt. A Fehérvári Kézművesek Egyesülete foglalkozásán húsvéti dísz- és ajándéktárgyakat készítenek a résztvevők foltvarró technikával.

Székesfehérvár, 10 és 14 óra: Ismertető a torinói lepelről, valamint megtekinthető a hiteles másolata a Krisztus Király-templomban. A Lepel Emberét, a tudományos kutatások eredményét és a történelmi hátteret Zemlényi János lelkipásztori munkatárs mutatja be az érdeklődőknek. Csoportokat külön bejelentkezés alapján fogadnak. 18 óra: Szentmise

Koncert

Vasárnap (március 15.)

Székesfehérvár, 16.30 óra: Lehullott a Jézus vére – a Villő énekegyüttes nagyböjti koncertje a Szent Kristóf-templomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!