Halünnep hetedszerre

2019.04.05. 08:30

Pontypaprikás mellé koncert is dukál majd Fehérváron

A hetedik Fehérvári halünnep kulináris élvezetekkel, színpadi programokkal, bemutatókkal és gyermekfoglalkoztatóval csábítja szombaton a sokaságot a Palotavárosi tavakhoz.

V. Varga József

Eddig sem maradt senki éhen a Halünnepen: csiptetett ponty nyárson sütve

Fotó: FMH-archív

Kifogjuk a legjobb falatokat! – ígérik ismét a szervezők. A halünnep horgászat, főzőcske és szórakoztatás, de abban is utat mutat, hogy a hal egyre jobban beépüljön étkezéseinkbe. A Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége nyílt egyéni évadnyitó horgászversenye 7 órától a sorsolással veszi kezdetét a Felső-tónál. A verseny 8.30 és 12.30 óra között zajlik, az eredményhirdetést 14 órára tervezik a nagyszínpadnál. A főzőversenyre 8 órától lehet regisztrálni, halászlé és egyéb halétel kategóriában, a zsűrizés folyamatos, eredményhirdetés 15 óra 40-kor. A rendezvényt Cser-Palkovics András polgármester nyitja meg, közreműködik a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar.

Eddig sem maradt senki éhen a Halünnepen: csiptetett ponty nyárson sütve
Fotó: FMH-archív

A színpadi programok sorában 11-től a Handabanda együttes zenél a gyerekeknek, kora délután bábjátékkal érkezik a Tintaló Társulat. Nagy Feró 16 órától koncertezik, majd őt követi a Big Time zenekar. Lesz kirakodóvásár, játékpark és veteránautó-kiállítás, a főzők között a Dynamite Dudes muzsikál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!