minden korosztályt megmozgat

2020.09.19. 07:20

Plusz egy ráadással? – Családi nap lesz Mezőkomáromban

Családi nap volt és lesz is – a gyermekek és a (nagy)szülők nagy örömére.

Szanyi-Nagy Judit

A felnyergelést a vad vágtatás követte a családi napon

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Igaz ez az állítás a mögöttünk hagyott és a mostani hétvégén is, hiszen szeptember 12-én és 19-én egyaránt tartottak, tartanak családi napot Mezőkomáromban. A helyszínt az iskolaudvar adja a szombati napon is, csak úgy, mint legutóbb.

A felnyergelést a vad vágtatás követte a családi napon
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Mint azt az önkormányzat egyik dolgozójától megtudtuk: egy pályázat keretében érkezett összeg a településre, amellyel összefüggésben négy, gyermekeket és szüleiket, nagyszüleiket megmozgató rendezvény valósulhat meg a településen. A múlt héten ugrálóvár, bűvész, árusok és a felnőtteket is szórakoztató, úgynevezett „bicikló” várta a résztvevőket, mintegy ötvenen éltek is a lehetőséggel. Nagy durranás volt a nap végén a cukorkaágyú, amelyből közel két kilogramm édesség hullott a gyermekek elé – tudtuk meg Borbély Marianntól. Ez az attrakció a mai nap is várja az arra fogékony látogatókat!

S noha a plakát tanúsága szerint a szombaton 10 órától, szemétgyűjtéssel kezdődő családi nap lesz az utolsó, egy ráadást még szerveznének Mezőkomáromban. Azt a magyar népmese napjához kapcsolnák, programként pedig mozgószínházat szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!