Égen-földön programok

2018.06.25. 14:49

Nagyszabású drónos napra készülnek Zichyújfaluban

Tagadhatatlanul egy mozgalmas nyárnak örülhetünk. A sok megyei fesztivál és koncert között igazi csemegékre is lelhetnek azok, akik programok után kutatnak. Egy ilyet ajánlunk most.

Elekes Gergő

Ez itt bizony nem Silent Hill, hanem Zichyújfalu

Fotó: Double Ring Wings

Portálunk felületén már foglalkoztunk a zichyújfalui Double Ring Wings drónos csapattal. Vezetőjüktől, Pál Károlytól megtudtuk, augusztusban egy nem mindennapi eseményre várják a repülés és a sebesség szerelmeseit.

Augusztus 26-án először rendezik meg a Távirányítású Eszközök Találkozóját, azaz a T.E.T-et a zichyújfalui kastélykertben. Egész napos légi bemutatókkal készülnek a Drone Hungary, a seregélyesi Kolibri RC Modellező Egyesület és a Dunakanyari Repülősök részvételével.

Ezt azonban még tovább lehet fokozni!

A délelőtt 10 órától kezdődő eseményen a légi programokon túl jelen lesznek a Veszprémi RC Egyesület gépjárművei is, akik látványos felvonulással és show-val készülnek elkápráztatni a nagyérdeműt távirányítású autóikkal.

A program ideje alatt egész napos drónsimogató, szimulátorok, ügyességi verseny és kisrepülő készítés várja a gyermekeket a Drónpilóták Országos Egyesületének támogatásával.

Mindemellett minden merevszárnyas és forgószárnyas repülővel rendelkező hobbipilótának lehetősége lesz arra is, hogy saját „madarával” a levegőbe emelkedhessen.

A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak.

Apró hangulatfokozónak pedig tekintsék meg videónkat, melyen a Double Ring Wings csapata látható munka közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!