programajánló

2019.12.13. 07:10

Mézeskalácsváros és ünnepi fényfestés vár Fehérváron

Az ünnepi díszbe öltözött belváros az adventi várakozás napjaiban számos programmal vár mindenkit.

FMH, V. Varga József

Fények, forró tea és fenyő illata – folytatódik az advent Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Az állandó programok sorában mesebeli gőzöst láthatunk a város karácsonyfája alatt, hétköznapokon az adventi színpadon zajló gyermekműsorok ideje alatt 9 és 12 óra, valamint 16 és 19 óra között, szombaton és vasárnap 16 és 20 óra között. A kivilágított mézeskalács városra az adventi hétvégéken 15 és 19 óra között a Hiemer-házban csodálkozhatunk rá, míg hét közben 9 és 19 óra között a városháza I. emeletén.

Fények, forró tea és fenyő illata – folytatódik az advent
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Meglepetéssel szolgál minden napra az élő adventi naptár december 23-áig 17.30 órakor a városháza ablakaiban; az adventi vásár december 24-éig várja a sokaságot a Belvárosban. A hagyományos Betlehemi szép csillag kiállítás december 22-éig, hétfőtől szombatig 13 és 18 óra, vasárnap 15 és 18 óra között látogatható a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Szombatonként és vasárnaponként sötétedéstől az ünnepi fényfestés kínál látványosságot a városháza díszudvarán és a Hiemer-ház Jókai utcai kapujánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!