programajánló

2019.11.22. 08:00

Mézeskalácskiállítás és a Holdfű Színház is vár még vasárnap

Nem tudod még, hogy mihez kezdj a hétvégén? Mutatunk pár tippet, hogy merre indulj el, az egész megyéből!

V. Varga József

Karácsonyi kézműves-foglalkozások és mézeskalács-díszítés vár kicsit és nagyot a hétvégén Fotó: FMH-archív

Fotó: fmh_foto

Kiállítás

Péntek (november 22.)

Szabadbattyán, 8 óra: Udvardi László természetfotós kiállítása december elejéig látogatható a Batthyány Lajos Általános Iskola galériájában.

Székesfehérvár, 10 óra: Téli tárlat, a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága csoportos kiállítása a Pelikán Galériában. Megtekinthető december 20-áig, keddtől péntekig 10 és 18 óra között.

Székesfehérvár, 10 óra: Régi, ritka mesterségek nyomában. A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága kiállítása december 2-áig látogatható A Szabadművelődés Házában. Kiállító mesterek: Kosztics László (faszobrász), Köpf Jenő (faesztergályos), Magyar Faesztergályosok Egyesülete, Mórocz Műhely (könyvkötő), Seregély Mirtill (ütőfás mézeskalácsos és ütőfagyűjteménye), Vincze Mátyás (papírmerítő).

Székesfehérvár, 17 óra: Karácsonyvárás, mézeskalács-kiállítás az erdélyi származású Fodor Katalin alkotásaiból a Mesterségek Házában. A résztvevőket Juhász Zsófia, a Fejér Megyei Művelődési Központ megbízott igazgatója köszönti. Megtekinthető december 21-éig szerdánként, péntekenként és szombatonként 12 és 17 óra között a Rác utca 20. szám alatt.

Krisztus király napok

Vasárnap (november 24.)

Székesfehérvár, 9 óra: Ünnepei szentmise a Zsolt utcai templomban.

Rendezvény

Vasárnap (november 24.)

Székesfehérvár, 11 óra: Az elveszett aranycsengettyű. A Holdfű Színház zenés mesejátéka az Igézőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!