ügyeskedjünk!

2020.10.09. 07:10

Megkezdődtek a népi kézműves szakkörök és műhelyfoglalkozások a Rác utcában

Megkezdődtek októbertől a Fehérvári Kézművesek Egyesülete által szervezett népi kézműves szakkörök és műhelyfoglalkozások a Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Házában.

V. Varga József

Újra lehet fogásokat, technikákat tanulni a Rác utcában Fotó: FMH

Fotó: NAGY NORBERT

A szakkörök, műhelyek – jelentkezés: [email protected] – a következők: Nemezelőműhely kezdők számára, havi alkalom. Vászonszövés; vászonszövőszakkör kezdők és haladók számára, heti egy alkalom. Fonalvarázsműhely; gyapjúszövés, szalagszövés, szalagfonás, horgolás kezdők és haladók számára, kéthetente. Asszonyműhely; varrás, hím­zés kézzel és géppel kezdők és haladók számára, havi alkalom. Fafaragás kezdők és haladók számára, kéthetente. Üvegékszerkészítő-műhely; ékszerkészítés kezdők és haladók számára, havi alkalom. Kárpitszövőszakkör kezdők és haladók számára, heti egy alkalom. Gyöngyfűzőműhely; gyöngyfűzés kezdők és haladók számára, gyerekeknek és felnőtteknek, havi alkalom. Gyöngyfűzőszakkör; gyöngyfűzés haladók számára, heti egy alkalom. Bőrösműhely kezdők számára, gyerekeknek (12 év felett) és felnőtteknek, havi két alkalom. Kézművesműhely gyerekeknek (9–16 éves korig); varrás, hímzés kézzel és géppel, havi egy alkalom.

Újra lehet fogásokat, technikákat tanulni a Rác utcában Fotó: FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!