pitesütőverseny is lesz

2020.09.09. 07:30

Lecsófesztivál lesz Mezőszentgyörgyön!

A szükséges óvintézkedéseket betartva lecsófesztivált rendeznek szeptember 12-én, szombaton 10 órától a művelődési háznál; a zsűrielnök tisztét R. Kárpáti Péter színész-rendező tölti be.

V. Varga József

Mindent bele! Avagy a lecsó bírja a körítést: kerülhet abba tojás, kolbász, virsli, csülök, egyéb zöldség, de akár még rizs és tarhonya is Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A csapatok paprikát, paradicsomot, hagymát és kenyeret kapnak, a többi aztán az ő dolguk! A déli órákban jó ebédhez szól a nóta, fél kettőtől fellépnek a helyi Csinik, mármint a mazsorettes lányok, és hivatalosan is megnyitják a Fejér Megyei Közgyűlés által támogatott őszköszöntő rendezvényt. Aztán tetőfokára hágnak az izgalmak, ugyanis 14 óra előtt néhány perccel kihirdetik a lecsófőző- és a pitesütőverseny eredményét.

Az aprónépnek a Buborék együttes koncertezik, 15 órakor kezdődik az Operettvarázs összeállítás. Máté Péter emlékét Liska János énekes idézi meg, majd Varga Kinga mulatós műsorával lép a nagyérdemű elé. Kökény Attila koncertje 18 órakor veszi kezdetét, a retró partyt Dj Dominique vezényli. A nagy és a kis lánchinta, valamint az ugrálóvár ingyenesen várja a kicsiket és a nagyobbakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!