Kultúrházak éjjel-nappal

2020.02.14. 07:20

Kulturális sokszínűség a középpontban Fehérváron is

Fejér megye székhelyén is számtalan, a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozathoz kapcsolódó programot szerveznek.

Szanyi-Nagy Judit

Vörös Janka lesz a Kultúr Café egyik vendége pénteken

Fotó: archív

Február 14-én, pénteken 9 órától bárki kiszínezheti a Művészetek Háza egyik folyosói falára kihelyezett óriásszínezőt. A kiállítóteremben 17 órakor Szakkörkoktél címmel kiállítás nyílik a Művészetek Házában működő körök munkáiból. Ugyancsak 17 órától – de már a Gárdonyi Géza Művelődési Házban – Kultúr Cafét szerveznek. A kötetlen beszélgetés résztvevői: Vörös Janka jazzénekes, Arany Endre DJ, a Táska Rádió rezidens műsorvezetője, Tátrai Réka, a 2018-as Fehérvár Táncosa verseny győztese, valamint Kneifel Nóra, a 2019-es Fehérvári Versünnep nyertese.

Vörös Janka lesz a Kultúr Café egyik vendége pénteken
Fotó: archív

Február 15-én, szombaton 10 órától a Művészetek Házában Mozdulj, Fehérvár! címmel a Székesfehérvári Balett Színház tart foglalkozást, de Japán Teaház is lesz a Fehérvári Anime Teammel. 15 órától A Szabadművelődés Házában hímzett alkotásokból nyílik kiállítás, 19 órakor távcsöves bemutató kezdődik a csillagdában. 16 órakor gyerekfarsang Kisfaludon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!