ne ülj otthon a négy fal között!

2020.02.21. 07:45

Kolbásztöltés, fánkok és testedzés – Ezek a programok várnak a hétvégén Fejérben

Izgalmas programok várnak Önökre a hétvégén – nehéz lesz választani!

Majer Tamás

Forrás: shutterstock

Rendezvény

Vasárnap (február 23.)

Székesfehérvár, 11.00–12.00: A Vajaspánkó – A Babos Bábos Társulat előadása az Igézőben. A vajaspánkó egy orosz népmese feldolgozása dalos élő-, és bábjátékkal.

Gánt, 15.45: Hagyományos gánti farsangtemető! 15.45 órától gyülekező az általános iskolánál, majd 16.00 órától indul a felvonulás. A szervezők vidám műsort, szertartásos szalmabábu-égetést és zenés mulatságot ígérnek. Kérik, akinek van kedve, öltsön magára jelmez.

Nyitott tornatermek

Vasárnap (február 23.)

Székesfehérvár, 9–12 óra: Kosárlabdázás (10 éves kortól, Ezredéves iskola tornaterme). 14–17 óra: Teremlabdarúgás (7 éves kortól fiúknak, Árpád szakiskola tornaterme).

Kiállítás

Péntek (február 21.)

Székesfehérvár: Február 18-án nyílt meg Sinka Jenő, az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége Fejér Megyei elnökének tablókiállítása. A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódó tárlat március 7-ig látogatható a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában.

Székesfehérvár, 18.00: A Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága Péter Ágnes Munkácsy-díjas szobrászművész Infinite Layers /Végtelen rétegek című képzőművészeti tárlatára invitálja a közönséget. A kiállítás a Pelikán Galériába lesz, Izinger Katalin művészettörténész nyitja meg. A tárlat március 13-ig tekinthető meg. (Nyitva: keddtől péntekig 10-től 18 óráig.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!