sorban a kilencedik

2020.01.10. 07:45

Jótékonysági estély lesz Fehérváron Miklósa Erikával

Az új esztendő a megyeszékhely első, egyben egyik legjelentősebb karitatív eseményével, a Székesfehérvári Jótékonysági Estéllyel veszi kezdetét.

FMH

20190721 Paks Miklósa Erika operaénekes szabadtéri koncertje Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula / Tolnai Népújság

A sorban kilencedik estélynek a Mol Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont szombaton 19 órától. Az est mecénásai ezen a különleges évindító eseményen kívánhatnak boldog új évet a város egész közösségének, ösztönözve a polgárokat az adományozásra a 2020-as esztendőben is. Az esemény a kezdetek óta Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes nevéhez fűződik, akit a színvonalas rendezvényen Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész kíséretében hallhatnak énekelni a vendégek. A programban továbbá borárverés is szerepel, és az est háziasszonya ismét Lengyel Zsófia paratriatlonista, az önkormányzat esélyegyenlőségi referense lesz. A Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett januári jótékonysági estély és a 2019 decemberében rendezett Adventi Jótékonysági Futás összbevételéből a Szent Kristóf Házat, valamint a Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért szervezetet támogatják a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!