tippek

2019.02.12. 14:30

Hová vidd szerelmedet Valentin-napra?

Ti megünneplitek a szerelmesek napját? Mutatunk néhány lehetőséget, hová vidd a párodat!

Feol.hu

Az első szerelem fontos mérföldkő

Forrás: illusztráció

Szerelmes Fehérvár – Valentin-napi séta a Tourinformmal!

Fehérvár romantikus arcát ismerhetjük meg Pintér Ildikóval Valentin napi sétánkon! Hol találjuk a legromantikusabb emlékeket belvárosban? Kiknek a szerelméhez kapcsolódik az első magyarországi tűzijáték, melyre Fehérváron került sor? Vajon romantikusak voltak-e királyaink? Február 14-én, 17 órától vehettek részt a sétán. Előzetes regisztráció szükséges a Tourinform Iroda előtt, a részvételi díj: 1000 Ft/fő

Kezdő Ultimate Edzés – Valentin meglepivel

Próbálj ki egy új csapatsportot, és ha megtetszik, csatlakozz rendszeres edzéseinkhez Fehérváron. Fiúkat és lányokat is várunk! Tudtad, hogy az ultimate egy koedukált sport, ahol fiúk és lányok gyakran együtt játszanak? Nem egy párkapcsolat, sőt házasság született már az ultimate nagy családjában a sport koedukált jellegéből fakadóan. Minden szerelmespár, aki először vesz részt a kezdőknek szánt edzésünkön, egy szép Lionz-os versenykorongot kap ajándékba! Hozd el a párod, lepd meg egy sportos ajándékkal és egy új közös sporttal! Vagy gyere el egyedül, és talán majd itt találod meg a párod? Mielőtt elnéznél egy edzésre, jelentkezz a [email protected] címen, vagy facebook oldalunkon keresztül egy üzenetben. Esemény weboldala

Edzések helyszíne: Jáky József Szakgimnázium tornaterme (Székesfehérvár, Deák F. u. 11.)

Edzések időpontja: Csütörtök 17:00-18:30

 

Aquafitness – a szabadidős vízitorna

Aquafitness, azaz a vízben végzett szabadidős torna, amely kiváló zsírégetésre, esetleges rehabilitációra, jókedvre derítésre és minden testrész átmozgatására. Úszástudás nem kell! Hozd el a párodat, és ingyen vehettek részt az órán! További információk itt!

Valentin-napi borvacsora a Borbárban

Csütörtökön egy romantikus vacsi a Veress Borbárban? Asztalfoglalás szükséges! Jelentkezés : 06/20/3677747 vagy 06/22/311441

Ár: 3.990 Ft/fő

Étel és borsor :

  • Üdvözlő ital : Száraz vagy édes pezsgő
  • Előétel: Lazac szelet pirítóssal, Péter pince Tokaji száraz furmint hordó válogatás
  • Főétel: Portói boros kacsamáj pástétom frissen sütött zsemlével, Heimann szekszárdi Kadarka
  • Desszert: Lúdláb szelet, Béres kései szüretelésű édes sárgamuskotály
  • Szerelmes téli este a Szárcsa étteremben

    Gasztronómiai kalandozás az érzékek birodalmában: meglepnéd a párodat? Szeretettel várunk csütörtökön 18.30-tól egy szerelmes téli estére! Mi vár titeket? Nemcsak egy vacsora, hanem gasztronómiai kalandozás az érzékek birodalmában: illatok, ízek, gyertyafény, romantika, fotósarok.

    Amit kínálunk:

    Egy pohár köszöntő ital /alkoholos vagy alkoholmentes/

    Meglepetés-falatkák

    „Párnacsata”- Tartalmas húsleves töltött tésztapárnákkal

    „Olvadjatok!” –Pisztráng, csirkemell, szűzpecsenye, tarja, tofu, zöldségek színes halmazával, sajtokkal, a ti választásotok szerint

    „Csokoládémasszázs” – gyümölcsökkel, piskótával

    „Ússzatok a felhőkben” – vattacukor készítés

    Közben Hegyi Dóri és Mórocz Tomi zenél. Az asztal mellől felkelve akár táncolhattok is, vagy letelepedhettek egy meghitt beszélgető-sarokban.

    A belépőjegy ára: 5.500 Ft/fő

    Asztalfoglalás, jegyrendelés, virágrendelési lehetőség: személyesen az étteremben, vagy a honlapunkon az asztalfoglalás menüpontban.

    Hozd el Őt, és mi felejthetetlenné tesszük estéteket!

    Szerelmes klasszikusok a Hotel Magyar Királyban

    A Hotel Magyar Király Kupolatermében a gyertyafényes vacsora mellett többek között Strauss, Piazzola, Shostakovich és Kálmán Imre legszebb romantikus dallamai csendülnek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában, Bondor Erika hangversenymester vezetésével. Csütörtökön 19 órától, jegyet itt vásárolhattok: Vörösmarty Színház zenekari jegypénztár (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.) és online itt.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!