Kitárt kapuk

2020.02.14. 07:25

Három napon át tart a Kultúrházak éjjel-nappal programkavalkád Fejér megyében

A Kultúrházak éjjel-nappal című rendezvénysorozat keretében idén február 14. és 16. között rendeznek-szerveznek programokat szerte az országban s Fejér megyében.

Szanyi-Nagy Judit

Vidám farsangi vetélkedő lesz pénteken Enyingen

Fotó: FMH

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy évvel ezelőtt életre hívott sorozat célja, hogy minél többen részesei legyenek a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. A megyei választékból szemezgettünk.

Bicskén február 14-én 10 órakor nyílik meg Fekete Ildikó Junior Prima-díjas tojásfestő, népi iparművész kiállítása a Bicskei Kultúrkúriában. Ugyanitt 16.30 órától Bütykölde kézművesklub és kreatív foglalkozás kezdődik.

Csóron február 15-én 9 órától az I. Sábalux Nyílt Darts Bajnokságot tartják a művelődési házban.

Dunaújvárosban február 14-én 17 órától Dorogi József tart interaktív tárlatvezetést a Munkásművelődési Központban. Február 15-én 15 órától ugyanitt farsangi családi nap kezdődik.

Enyingen február 14-én 17 órától vidám farsangi vetélkedőt rendeznek a művelődési házban. Ugyanitt 21 órától éjszakai dartsparti kezdődik.

Vidám farsangi vetélkedő lesz pénteken Enyingen
Fotó: FMH

Nagyvenyimben február 14-én 17 órától A sokszínű India címmel tart képes beszámolót Gubánné Pintér Annamária a művelődési házban.

Rácalmáson a könyvtár február 14-én csatlakozik a Nemzetközi Könyvajándékozási Naphoz. Ugyanezen a napon 15 órától író-olvasó találkozót tartanak Berg Judittal. Február 15-én 9 órától fekete-fehér-igen-nem játék kezdődik Kovács Áronnal.

Sárkeresztesen február 14-én 17 órától a gyerekek mesét hallgathatnak a könyvtárban. 17.30 órától Valentin-napi, farsangi zumbát tartanak a művelődési házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!