a hétvégén ötször

2018.12.21. 15:00

Fényvonat a fehérvári belvároson át

Közkívánatra meghosszabbították az ünneplőbe öltözött fényvonat menetrendjét. Az utolsó adventi hétvégén összesen öt időpontban indulhatunk hangulatos városnéző útra.

B. Kiss László

A karácsonyi kisvonat érinti a Zichy ligetet is, ahol a korcsolyapálya működik

Fotó: Archív

Székesfehérvár kedvenc városnéző kisvonata fényvonattá változott az adventi időszakra. Kívül fényár, belül meghitt hangulat fogadja az utasokat. Karácsonyváró dallamok szólnak, pislákoló lámpások világítanak, az üléseket fehér szőrmék borítják, és piros plédek védenek a decemberi hideg ellen. A szerelvény különleges útja során megcsodálhatjuk az ünnepi fénybe öltözött Várkörutat és a Zichy liget környékét, és élvezhetjük az adventi forgatagot.

A karácsonyi kisvonat érinti a Zichy ligetet is, ahol a korcsolyapálya működik
Fotó: Archív

A fényvonat december 22-én 16.30, 17.20 és 18.00 órakor, míg december 23-án 16.30 és 17.20 órakor indul a Városház térről. A rendhagyó városnézés 3 éves kor alatt ingyenes. A jármű befogadóképessége miatt előzetes regisztráció szükséges a 22/537-261-es telefonszámon vagy az [email protected] címen. A jegyeket az ezt követő 48 órában vásárolhatják meg az érdeklődők hétköznapokon a Tourinform-irodában, szombaton és vasárnap, az indulás előtt legkésőbb 15 perccel a Fehérvári Ajándékbolt és Jegyirodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!