egyik jobb, mint a másik

2018.04.18. 17:29

Félmaraton és fakanálforgató Móron

Futó- és főzőversenyt is rendeznek a jövő hétvégén Móron. Mindkettőre várják a nevezéseket.

B. Kiss László

A móri futóverseny rajta egy korábbi alkalommal Fotó: Hrubos Zsolt

Ötödik alkalommal rendezik meg április 29-én, vasárnap az Ezerjó félmaratonra keresztelt futóversenyt Móron. A megmérettetés iránt évről-évre mind nagyobb az érdeklődés, tavaly 470-en neveztek – tudtuk meg Geszler Csillától, az egyik szervezőtől. A móri futóverseny érdekessége, hogy a résztvevők három – öt, tíz és 21 kilométeres – táv között választhatnak. A rajt – és a cél is – mindegyik esetében a polgármesteri hivatal előtt lesz. Az előnevezés határideje ugyan már lejárt, de senki ne kenődjön el: a mezőny indítását megelőzően, 7 és 9 óra között is lehet majd nevezni a Radnóti Miklós általános iskolában.

A móri futóverseny rajta egy korábbi alkalommal Fotó: Hrubos Zsolt

Az Ezerjó fakanál forgatót, a boros ételek főzőversenyét április 28-án rendezik Móron, színhelye a Lamberg-kastély parkja lesz. A komoly múltra visszatekintő, színvonalas megmérettetésre április 20-ig lehet nevezni a szervezésben részt vállaló Móri Borbarát Hölgyek Egyesületénél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!