mozdulj ki!

2019.08.09. 07:15

Falunapok, tűzijáték és Királyi Napok is vár a hétvégén Fejér megyében

Nem tudod még, hogy mit csinálj a hétvégén? Adunk pár tippet az egész megyéből, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző programot!

V. Varga József

Forrás: shutterstock

Királyi Napok

Vasárnap (augusztus 11.)

Székesfehérvár, 11-17 óra:A XXIV. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál prog­ram­jai a Mátyás király-emlékműnél. Kísér a Galiba és a Szedtevette zenekar. 18 óra: Utcatánc a fesztivál résztvevőivel. (Alba Plaza – Városház tér – Fő utca – Mátyás király-emlékmű.) 19 óra: A Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál nyitó gálája. (Zichy-színpad.) 21:30 óra: FolkJam. (Táncház.)

Rendezvény

Vasárnap (augusztus 11.)

Káloz, 9:30 órától: A Fejér megyei kettesfogathajtó-bajnokság 6. fordulója. Akadályhajtás és vadászhajtás.

Székesfehérvár, 14:30-19 óra: Zenélő Kultúrudvar a Fehérvári Polgárok Egyesületének szervezésében az Oskola utca 10. szám alatt. Előadók, festők, fotográfusok.

Koncert

Vasárnap (augusztus 11.)

Mór, 18 óra: A The Mojo koncertje. Nyári Zenei Estek a Lamberg-kastély parkjában, a Zenepavilonban.

Jurta-napok

Vasárnap (augusztus 11.)

Hantos, 10 óra: Virtuális valóságjáték. Buborékfoci. Íjászat. Ringató foglalkozás. Ingyenes légvár. 11 óra: Bábszínház, majd bábkészítő kézműveskedés. 15 óra: Junior Streetfighter Team, motoros bemutató. 16 óra: Dupla KáVé és Köteles Cindy. 17 óra: Polgár Peti. 18 óra: Tabáni István Queen-­emlékműsorral érkezik. 20 óra: A Rock-On zenekar koncertje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!