Földön, levegőben

2018.08.21. 16:00

Érdeklik a drónok és a távirányítású járművek? Vasárnap Zichyújfaluban a helye!

A zichyújfalui Double Ring Wings drónos csapat egy nem mindennapi eseményre várja a repülés és a sebesség szerelmeseit augusztus 26-án.

Elekes Gergő

Vasárnap első ívben rendezik meg a Távirányítású Eszközök Találkozóját, azaz a T.E.T-et a zichyújfalui kastélykertben. Egész napos légi bemutatókkal készülnek a Drone Hungary, a seregélyesi Kolibri RC Modellező Egyesület és a Dunakanyari Repülősök részvételével.

A délelőtt 10 órától kezdődő eseményen a légi programokon túl jelen lesznek a Veszprémi RC Egyesület gépjárművei is, akik látványos felvonulással és show-val készülnek elkápráztatni a nagyérdeműt távirányítású autóikkal.

A program ideje alatt egész napos drónsimogató, szimulátorok, ügyességi verseny és kisrepülő készítés várja a gyermekeket a Drónpilóták Országos Egyesületének támogatásával.

Az eseménynek a majdnem szív alakú település ad otthont.
Fotó: Double Ring Wings

Mindemellett minden merevszárnyas és forgószárnyas repülővel rendelkező hobbipilótának lehetősége lesz arra is, hogy saját „madarával” a levegőbe emelkedhessen.

A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak.

Na és milyen felvételekre képesek a drónok? Tekintsék meg a pákozdni Miska Huszárról készült videónkat, melyben a Double Ring Wings csapata is közreműködött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!